Wat is de populairste private lease auto van 2019? - Private Lease Wijzer
  • Honderden aanbiedingen
  • Vergelijk lease deals
  • Gratis offertes aanvragen
Facebook
Twitter


Blog

Wat is de populairste private lease auto van 2019?

Plaats in vergelijker

Om antwoord te kunnen geven op de vraag wat de populairste private lease auto van 2019 is, baseren wij ons in dit artikel onder andere op de meeste registraties in juni 2019. Aan de hand daarvan is er een lijst met de 10 populairste leaseauto’s samengesteld. Daarnaast kijken wij ook naar de voorlopige cijfers over de eerste drie maanden van datzelfde jaar, afkomstig van onder meer RAI Vereniging en CAR Monitor. Volkswagen, Peugeot en Opel lijken het populariteitspodium te domineren en hoewel het jaar nog niet voorbij is, lijkt ook dit jaar – net als in 2018 – de Volkswagen Polo de populairste private lease auto van 2019 te zijn.

Voorlopige cijfers eerste drie maanden van 2019

Wanneer we kijken naar de voorlopige cijfers over de eerste drie maanden van 2019, zien we dat in januari van dat jaar Volkswagen en Skoda de lijst domineren. De Volkswagen Golf, de Volkswagen Polo en de Skoda Octavia Combi om precies te zijn. In februari 2019 zag deze lijst er heel anders uit. Toen stonden Ford en Kia bovenaan. Voor Ford waren de Ford Fiësta en de Ford Focus Wagon de populairste reguliere leaseauto’s en voor Kia was dit de Kia Picanto. In maart 2019 kregen die laatste, de Ford Focus Wagon en de Volkswagen Polo te maken met een concurrent van een heel andere orde: de Tesla Model 3, een elektrische auto, waar wij in dit artikel verder niet op in zullen gaan. Voor wat betreft de populairste leaseauto’s van 2019, werden de Volkswagen Up!, de Volkswagen Polo en de Renault Clio toen als grote kanshebbers benoemd.

Meeste registraties in juni 2019

De Volkswagen Polo is door de Private Lease Wijzer als de meest populaire private lease auto van 2018 benoemd. En ook in juni 2019 golden hiervoor de meeste registraties. 650 registraties om precies te zijn, waar zijn voorganger – de Toyota Aygo – 606 registraties telde. Om die reden lijkt de Volkswagen Polo opnieuw de populairste private lease auto te zijn.

Populaire private lease auto in 2019: Volkswagen Polo

Al sinds 1975 wordt deze auto geproduceerd en vanaf die tijd behoort de Volkswagen Polo tot een van de populairste private lease auto’s onder de Nederlanders. Voor de standaard uitrusting van deze auto betaal je rijklaar minimaal €15.335,-. Maar bij ons van de Private Lease Wijzer is de Volkswagen Polo al te private leasen vanaf €249,- per maand. En dat bedrag is inclusief bijkomende kosten! Volgens de ontwikkelaars van de nieuwste variant is deze ruimer, sportiever, maar ook standaard luxer uitgerust dan voorheen. Voorzien van technische innovaties, zoals een Active Info Display, wordt rijden in een Volkswagen Polo aangenamer en veiliger. En dat is natuurlijk lang niet alles.

Ben je geïnteresseerd geraakt in de Volkswagen Polo private lease of heb je hulp nodig bij het vergelijken van private lease contracten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je altijd graag op weg!

Private Lease Wijzer
Vergelijk
  • Total (0)
Vergelijk
0