Renault private lease deals vergelijken & afsluiten? Al vanaf € 239,-
 • Honderden aanbiedingen
 • Vergelijk lease deals
 • Gratis offertes aanvragen
Facebook
Twitter


Renault private lease

Renault private leasen via Private Lease Wijzer

Een nieuwe Renault rijden voor een vast maandbedrag via Private Lease Wijzer. Vergelijk je Renault private lease deals en weet zeker dat je de beste keuze maakt!

Bekijk de Renault modellen:

Renault Clio

Private lease

Vanaf 289,- /mnd
Renault Twingo

Private lease

Vanaf 354,- /mnd
Renault Captur

Private lease

Vanaf 404,- /mnd
Renault ZOE

Private lease

Vanaf 473,- /mnd

Over Renault

Renault is sinds 1899 een Franse fabrikant van onder andere personenauto’s, bedrijfswagens, trucks, tractoren en vliegtuigmotoren. Door de eerste wereldoorlog is Renault een groot deel van haar bestaan een staatsbedrijf geweest. Renault is één van de vier bedrijven in de Groupe Renault, dat ook Renault Samsung Motors, Dacia en Alpine beheert. Daarnaast heeft Groupe Renault een belang in Nissan en Daimler AG. Het hoofdkantoor van Renault staat in Boulogne- Billancourt, de grootste voorstad van Parijs met ongeveer 120.000 inwoners. Het eerste model waar Renault op grote schaal successen mee boekt is de Renault 4. Deze auto werd over een periode van 30 jaar (tot 1993) maar liefst 8 miljoen keer geproduceerd.

Naast de Renault 4 produceert Renault vanaf ongeveer 1990 auto’s die we vandaag de dag nog steeds kunnen kopen of private leasen. Zo werd de eerste Renault Clio al in 1990 geïntroduceerd en één van de meest succesvolle auto’s uit de geschiedenis van het bedrijf; de Espace in 1984. Tegenwoordig is Renault marktleider en één van de grootste autofabrikanten in Europa. Zo verkocht het Franse bedrijf in 2014 maar liefst 2.7 miljoen voertuigen en werd het meerdere keren onderscheiden met prijzen voor de auto van het jaar in Europa. De nieuwe Renault Clio, Twingo en Mégane zijn stuk voor stuk erg populaire auto’s in Nederland.

Renault private lease

Ook Renault is meegegaan met de private lease trend. Steeds meer consumenten willen een Renault private leasen en modellen als de Clio en de Twingo staan ieder jaar weer hoog in de populariteitslijsten. En terecht, want een auto private leasen is gewoon enorm interessant. Zo heb je geen spaarbedrag meer nodig om een gloednieuwe auto te rijden, betaal je een vast bedrag per maand voor de auto én de bijkomende kosten en na het contract kies je gewoon weer een nieuwe auto uit. Genoeg redenen waarom steeds meer mensen overgaan tot het privé leasen van een Renault. Ben je benieuwd welke Renault modellen er op Private Lease Wijzer te vinden zijn? Lees dan verder.

Renault private lease modellen

Via Private Lease Wijzer kun je diverse Renault modellen privé leasen. Zo heb je de keuze uit de Renault Twingo private lease. De Renault Twingo wordt door vele omschreven als de ‘perfecte stadsauto’. Ben je fan van iets sportievers? Dan is de Renault Clio private lease de juiste keuze. De stoere Renault Clio staat bekend om zijn 100pk motor. Een ander model dat veel in de smaak valt bij Renault liefhebbers, is de Renault Captur private lease. De Renault Captur is een kleine crossover die ideaal van pas komt wanneer jij veel bagage mee wilt nemen op een vakantiereis. Last but not least, is er de keuze uit de volledig elektrische Renault ZOE private lease. De Renault ZOE is perfect voor korte rijafstanden naar bijvoorbeeld de sportschool of de supermarkt.

Gemakkelijk private lease vergelijken? Gebruik dan onze tool om Renault private lease deals te vergelijken op specificaties of maandelijkse kosten!

DE RENAULT TWINGO: ATLETISCHER EN SCHERPER

Op zoek naar een mooie private lease deal van een Renault Twingo? Logisch. De Twingo heeft een sportief en vrolijk uiterlijk met o.a. lichtmetalen velgen. Daarbij heeft de Twingo een stuurbekrachtiging en een kleine draaicirkel van 8,8 m waardoor je de Twingo overal kan parkeren. Meer weten? Bekijk dan de Renault Twingo!

Renault Twingo private lease
Citroën C1 private lease deals

DE RENAULT CLIO: MAAKT RIJDEN GEMAKKELIJKER

De nieuwste Renault Clio heeft het beste meegekregen van alle voorgaande modellen. De Clio is verleidelijk, heeft een atletisch design en is technologisch geavanceerd. De auto is gericht op gemak en comfort met o.a. het grootste touchscreen en dankzij Renault Connect krijg je een connected driving ervaring. Benieuwd naar meer? Bekijk dan de Renault Clio private lease deal!

DE RENAULT CAPTUR: 100% ELEKTRISCH

Wil je graag zuinig rijden? Dan is deze private lease van Renault Captur wat voor jou! De Captur is stil, vloeiend en trekt snel op. Daarbij stoot deze auto minder CO-2 uit en bespaar je ook op brandstof. Ga op avontuur met deze grote en moderne Captur. Benieuwd naar meer? Lees hier verder over de Renault Captur.

DE RENAULT ZOE: LAADT SNEL OP

De nieuwe Renault Zoe heeft een sportief en modern design met opvallende rondingen. De Zoe is ook een elektrische auto, laadt snel op en is muisstil. Daarbij ben je verzekerd van een ontspannen en fijne rijbeleving met de 135 pk motor. Meer weten? Bekijk dan de Renault Zoe private lease?

Renault in het kort

 • Oprichting: 1899
 • Hoofdkantoor: Boulogne-Billancourt (Parijs)
 • Oprichter: Louis Renault
 • CEO: Luca de Meo
 • Werknemers: 117.395 (2014)
 • Omzet 2019: € 55.5 miljard
 • Winst 2019: € 19 miljoen
 • Logo:
logo Renault

Het goedkoopste Renault model is de Renault Twingo private lease. Al vanaf 229,- euro per maand rijd je in een gloednieuwe Renault Twingo. De Renault Twingo staat ook wel bekend als de ‘perfecte stadsauto.’

Er zitten diverse voordelen aan een Renault private lease. Allereerst rijd je voor een klein bedrag per maand in een betrouwbare auto van Renault. Een ander belangrijk voordeel van Renault private lease is dat er geen onverwachte kosten aan het private lease contract zijn verbonden. Zo zit vervangend vervoer bij reparatie, onderhoud en verzekering allemaal in het private lease contract verwerkt.

 

Op Private Lease Wijzer kun je kiezen uit verschillende Renault modellen. Zo kun je kiezen uit de kleine crossover Renault Captur private lease, de sportieve Renault Clio private lease, de perfecte stadsauto Renault Twingo private lease en natuurlijk de elektrische Renault ZOE private lease.

 

Private Lease Wijzer
Vergelijk
 • Total (0)
Vergelijk
0