Volkswagen private lease deals vergelijken? Private Lease Wijzer
 • Honderden aanbiedingen
 • Vergelijk lease deals
 • Gratis offertes aanvragen
Facebook6
Twitter125


Volkswagen private lease

Bekijk Volkswagen modellen:

Over Volkswagen

Volkswagen is Europees’ grootste producent van personen- en vrachtwagens. Volkswagen is het grootste automerk onder de Volkswagen Group dat ook voertuigen van onder andere Audi, Porsche, Lamborghini, Seat, Audi, Skoda, Bentley en Bugatti produceert. Het hoofdkantoor van de Volkswagen Group staat in Wolfsburg en de autogigant is ontstaan in 1937. De eerste ‘Volkswagen’ die op relatief grote schaal werd geproduceerd was de bekende Kever.

Na de Volkswagen Kever heeft de Volkswagen Group nog ontzettend veel andere modellen ontworpen en op grote schaal verkocht. De Volkswagen Up!, Golf, Polo en de Passat, stuk voor stuk voertuigen die tot de populairste personenauto’s in Nederland behoren. Door de populariteit van Volkswagen auto’s bouwt de Volkswagen Group meer dan 35.000 auto’s per dag en is de prijs relatief hoog. Natuurlijk staat Volkswagen ook bekend om het dieselschandaal in 2015. Toen onderzoekers erachter kwamen dat de dieselmotoren van Volkswagen met behulp van software alleen tijdens de autotest aan de strenge milieueisen voldeden.

Volkswagen Private Lease

Een Volkswagen private leasen is de afgelopen jaren ontzettend populair geworden. De Volkswagen Polo private leasen? Verstandig, want de Polo, de Up! en de Golf staan ieder jaar weer in de top van de meest geleasete auto’s. De voordelen van het private leasen van een Volkswagen (of iedere andere auto) zijn erg interessant. Je hoeft namelijk niet langer een hoog spaarbedrag neer te leggen, maandelijks betaal je een vaste prijs per maand (inclusief alle bijkomende kosten) en dan rijd je ook nog eens in een gloednieuwe auto! Genoeg redenen om steeds vaker over te gaan tot het private leasen van een Volkswagen. Ben jij overtuigd? Of ben jij op zoek naar een goede Volkswagen private lease deal? Via de Private Lease Vergelijker kan je gemakkelijk lease deals vergelijken!

Volkswagen is een van de meest populaire personenauto’s in Nederland. Hierdoor is het private leasing van Volkswagen de laatste jaren meegegroeid. Volkswagen staat bekend om hun kwaliteit, strakke uitstraling en rijgenot. 

Het aanbod aan Volkswagen modellen op Private Lease Wijzer bestaat uit: Volkswagen Polo, Golf, e-Golf, Tiguan, T-Roc, Up en de Volkswagen T-Cross. 

Het goedkoopste Volkswagen Model is de Volkswagen Up. Al vanaf 269,- euro per maand rijd jij in een gloednieuwe Volkswagen Up. Bekijk de Volkswagen Up private lease om alles te weten te komen over deze deal. 

 

Het model dat het meest prive geleased werd in 2019 is de Volkswagen Up private lease. De Volkswagen Up is een compacte stadswagen waarbij alles draait om gemak, comfort en veiligheid. Ook de Volkswagen Polo is een populaire private lease deal en doet het erg goed onder de leaserijders. Ontdek nu het assortiment aan Volkswagen deals. 

 

Load More

Volkswagen in het kort

 • Oprichting: 1937
 • Hoofdkantoor: Wolfsburg
 • Onderdeel van: Volkswagen AG
 • CEO: Matthias Müller
 • Werknemers: 610.076
 • Beurswaarde: € 83,0 miljard
 • Logo:
Volkswagen private lease wijzer auto
Private Lease Wijzer
Vergelijk
 • Total (0)
Vergelijk
0