Volkswagen private lease deals vergelijken? Private Lease Wijzer
 • Honderden aanbiedingen
 • Vergelijk lease deals
 • Gratis offertes aanvragen
Facebook6
Twitter125


Volkswagen private lease

Bekijk Volkswagen modellen:

Volkswagen Up!

Private lease

Vanaf 279,- /mnd
Volkswagen Polo

Private lease

Vanaf 299,- /mnd
Volkswagen golf

Private lease

Vanaf 339,- /mnd
Volkswagen T-Cross

Private lease

Vanaf 369,- /mnd
Volkswagen T-Roc

Private lease

Vanaf 379,- /mnd
Volkswagen e-golf

Private lease

Vanaf 439,- /mnd
Volkswagen ID.3

Private lease

Vanaf 504,- /mnd
Volkswagen Tiguan

Private lease

Vanaf 545,- /mnd

Ontdek de Volkswagen familie

Volkswagen private lease

Met Volkswagen private lease rijd je voor een vast bedrag per maand in een gloednieuwe Volkswagen, zonder dat je voor onverwachte kosten komt te staan. Volkswagen is in Europa de grootste en meest populaire producent van personenauto’s en vrachtwagens. Het merk is het grootste merk binnen de Volkswagen Group, dat ook auto’s produceert onder de merken Audi, Porsche, Seat, Skoda, Lamborghini, Bentley en Bugatti.

Private lease Volkswagen

Volkswagen Group is ontstaan in 1937 en het hoofdkantoor staat in het Duitse Wolfsburg. De eerste Volkswagen auto die op grote schaal werd geproduceerd was de populaire Kever. Tegenwoordig is Volkswagen privé lease gigantisch populair. Veel mensen kiezen voor een Volkswagen Polo private lease, Volkswagen Golf private lease of de voordelige Volkswagen Up private lease. Ieder jaar staan deze weer in het lijstje met meest geleasete auto’s.

Volkswagen privé lease heeft vele voordelen. Zo is het niet nodig om eerst een groot bedrag te sparen voor een nieuwe auto, maar betaal je een vast maandelijks bedrag. Dit is niet alleen voor het rijden in jouw nieuwe Volkswagen, maar ook voor alle bijkomende kosten. Niet iedereen heeft het spaargeld liggen om een gloednieuwe Volkswagen Up, Polo of Golf te kopen, maar wellicht is het maandelijkse inkomen wel hoog genoeg om deze te leasen.

Polo of Golf private lease?

De Volkswagen Polo en Volkswagen Golf rijden veel rond op de Nederlandse wegen en zijn sinds jaar en dag erg gewild. Door Volkswagen private lease wordt het nog een stuk aantrekkelijker om in een nieuwe Volkswagen rond te rijden. Ook de Volkswagen Up, Volkswagen T-Cross en Volkswagen T-Roc zijn gewilde modellen voor private lease rijders.

De beste Volkswagen lease aanbieding  via Private Lease Wijzer

Het aanbod aan Volkswagen modellen op Private Lease Wijzer bestaat uit: Volkswagen Polo, Golf, e-Golf, Tiguan, T-Roc, Up en de Volkswagen T-Cross. Het goedkoopste Volkswagen Model is de Volkswagen Up. Al vanaf 269,- euro per maand rijd jij in een gloednieuwe Volkswagen Up. Ook andere Volkswagen private lease deals vind je gemakkelijk door auto’s te vergelijken op Private Lease Wijzer. Op onze onafhankelijke vergelijkingswebsite kun je private lease auto’s zoeken, vergelijken en verschillende offertes aanvragen.

Heb jij nog vragen over het model dat het beste bij jouw wensen past of heb je ergens anders hulp bij nodig? Neem contact met ons op zodat wij je verder kunnen helpen. In de kennisbank vind je meer informatie omtrent private lease, short lease en financial lease.

Volkswagen in het kort

 • Oprichting: 1937
 • Hoofdkantoor: Wolfsburg
 • Onderdeel van: Volkswagen AG
 • CEO: Matthias Müller
 • Werknemers: 610.076
 • Beurswaarde: € 83,0 miljard
 • Logo:
Volkswagen private lease wijzer auto

Volkswagen is een van de meest populaire personenauto’s in Nederland. Hierdoor is het private leasing van Volkswagen de laatste jaren meegegroeid. Volkswagen staat bekend om hun kwaliteit, strakke uitstraling en rijgenot. 

Het aanbod aan Volkswagen modellen op Private Lease Wijzer bestaat uit: Volkswagen Polo, Golf, e-Golf, Tiguan, T-Roc, Up en de Volkswagen T-Cross. 

Het goedkoopste Volkswagen Model is de Volkswagen Up. Al vanaf 269,- euro per maand rijd jij in een gloednieuwe Volkswagen Up. Bekijk de Volkswagen Up private lease om alles te weten te komen over deze deal. 

 

Het model dat het meest prive geleased werd in 2019 is de Volkswagen Up private lease. De Volkswagen Up is een compacte stadswagen waarbij alles draait om gemak, comfort en veiligheid. Ook de Volkswagen Polo is een populaire private lease deal en doet het erg goed onder de leaserijders. Ontdek nu het assortiment aan Volkswagen deals. 

 

Load More

Private Lease Wijzer
Vergelijk
 • Total (0)
Vergelijk
0