Wat is de goedkoopste lease auto per maand? - Private Lease Wijzer
  • Honderden aanbiedingen
  • Vergelijk lease deals
  • Gratis offertes aanvragen
Facebook6
Twitter125


Blog

Wat is de goedkoopste lease auto per maand?

Plaats in vergelijker

Een nieuwe lease auto uitzoeken om de komende jaren mee de weg op te gaan, is voor veel mensen een feestje. Het aanbod is echter enorm. Om te voorkomen dat je door de leaseauto’s het bos niet meer ziet, helpen wij je graag op weg. Natuurlijk wil je een leuke auto met mogelijk wat hippe gadgets. Maar je portemonnee is ook belangrijk. En dus ga je op zoek naar een comfortabele, praktische en mooie auto tegen een betaalbare leaseprijs. Om te zorgen dat je de juiste keus maakt, is het handig om een goede vergelijking te maken en tevens wat verschillende modellen naast elkaar te zetten. Wat is goedkoopste private lease auto?

Kies de juiste leasevorm voor de goedkoopste lease auto

Allereerst is het belangrijk te weten welke leasevorm het moet worden. Ga je voor financial lease, operational lease, private lease, occasion lease of past short lease misschien beter? Zodra je je gaat oriënteren op het leasen van een auto, kom je al deze verschillende leasevormen tegen. Wat de beste vorm voor jouw situatie is, hangt in eerste instantie af van de vraag of het een bedrijfsauto of een privéauto betreft. Of misschien ben je wel zelfstandig ondernemer en op zoek naar een auto die je zowel privé als voor de zaak kunt rijden. Voordat je je dus gaat verdiepen in de verschillende automerken en -modellen, is autolease vergelijken een slimme eerste stap. Zo kun je uitzoeken welke leasevorm voor jou het meest gunstig uitpakt.

Een goedkope lease auto? Weinig kilometers en een langere looptijd

Weet je welke leasevorm het meest geschikt is? Dan kun je gaan zoeken naar de goedkoopste lease auto per maand. In de regel geldt dat hoe minder kilometers je maakt, hoe lager het maandbedrag is. Bedenk van tevoren dus goed of je dagelijks het hele land doorkruist of juist een paar keer per week wat kortere afstanden maakt. Let er overigens wel op dat je een realistische inschatting maakt, want bij overschrijding van het maximum aantal kilometers betaal je extra en wordt die private lease goedkoopste auto opeens een stuk duurder. Wanneer je bovendien bereid bent om zo’n 4 of 5 jaar met je nieuwe auto te gaan rijden, dan levert je dat voordeel op. Een langere looptijd van je leasecontract resulteert vaak in een lager maandbedrag. Dus als je niet per se ieder jaar een nieuwe auto wilt, dan is dit zeker iets om op te letten.

De 3 goedkoopste private lease auto’s van dit moment

Als je je dan nu afvraagt: Wat is de goedkoopste lease auto? Dan ligt het antwoord in het segment kleinere auto’s. Niet geheel verrassend natuurlijk, aangezien kleinere auto’s goedkoper zijn in aanschafprijs én vaak ook nog eens zuiniger in de brandstofkosten. Wanneer je uitgaat van een leasecontract van 48 tot 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar dan is de goedkoopste private lease auto:

1. De Kia Picanto

De nieuwe generatie Kia Picanto, die in 2017 geïntroduceerd werd, is in Nederland razend populair als private leaseauto. Voor deze klasse biedt de Picanto namelijk ontzettend veel ruimte. Zo is de standaard bagageruimte 225 liter. Maar niet alleen de ruimte en het aangename rijgedrag maken de Picanto tot wat het is. Deze Kia heeft namelijk alles aan boord om elke rit aangenamer te maken, zoals een geïntegreerde radio/mp3-speler en 7 inch full map navigatiesysteem. Rijklaar kost deze fijne auto €11.895,-, maar er is al een Kia private lease deal vanaf slechts €185,- per maand.

2. De Citroën C1

De C1 is het kleinste model van Citroën en de ideale stadsauto. Deze vrolijke en wendbare auto is geliefd om zijn duurzame verbruik, namelijk 4,6 liter per 100 kilometer. Daarnaast onderscheidt de C1 zich door zijn optimistische design en vrolijke uitstraling. In totaal zijn er 5 varianten en 32 kleurencombinaties mogelijk, zodat je de auto tot in detail kunt personaliseren. Ook fijn: de auto beschikt over een achteruitrijcamera en Active City Brake. Ben je op zoek naar een Citroën private lease auto? Je leaset de C1 al vanaf €185,- per maand.

3. De Toyota Aygo

De goedkoopste auto om te leasen, de Toyota Aygo, heeft eigenlijk geen introductie nodig. Deze uitermate compacte, stille en wendbare stadsauto is geknipt voor smalle straatjes en het drukke stadsverkeer. Bovendien oogt de Aygo lekker fris, stoer en zelfverzekerd. Een auto waarmee je goed voor de dag komt dus. En de slimme functies aan boord zorgen ervoor dat je altijd veilig en snel op je plek van bestemming bent. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Pre-Collision System (PCS), Lane Departure Alert (LDA) en Adaptive Cruise Control? Vind de beste Toyota private lease aanbieding op onze site en rijd al weg voor een bedrag vanaf €185,- per maand. En ook als je geen 10.000 maar 20.000 kilometer per jaar rijdt, is de Toyota Aygo nog steeds de voordeligste keus!

Meer weten over de goedkoopste lease auto per maand die het best past bij jouw situatie? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

  1. […] en heeft een bereik van € 0,- tot en met € 2.000,- per maand. Ben je op zoek naar een goedkope lease auto? Via het prijsfilter kun je gemakkelijk auto’s filteren op de laagste […]

  2. […] bijna altijd voordeliger dan zelf een nieuwe auto aanschaffen. Kies je daarnaast ook nog eens voor de goedkoopste lease auto per maand? Dan ben je helemaal voordelig […]

  3. […] jij op zoek naar een goedkope private lease auto? Het aanbod is gigantisch een je hebt zeer veel keuze uit goede en goedkope private lease auto’s. […]

Private Lease Wijzer
Vergelijk
  • Total (0)
Vergelijk
0