Wat is de goedkoopste lease auto per maand? - Private Lease Wijzer
  • Honderden aanbiedingen
  • Vergelijk lease deals
  • Gratis offertes aanvragen
Facebook6
Twitter125
LinkedIn252


Blog

Wat is de goedkoopste lease auto per maand?

Plaats in vergelijker

Superleuk! Je mag een nieuwe lease auto uitzoeken om de komende jaren mee de weg op te gaan. Voor veel mensen is het een feestje om een keus te maken uit het enorme aanbod aan lease auto’s. Natuurlijk wil je een leuke auto met mogelijk wat hippe gadgets. Maar je portemonnee is ook belangrijk. Niet alleen ga je op zoek naar de leukste en mooiste auto, de goedkoopste is natuurlijk ook al snel aantrekkelijk. Om te zorgen dat je de juiste keus maakt, is het handig om wat modellen naast elkaar te zetten. Ga je een private lease auto vergelijken, zorg dan dat je goed oplet.

De leasevorm

Allereerst is het belangrijk te weten welke leasevorm het moet worden. Ga je voor financial lease, private lease of past short lease misschien beter? Er zijn diverse vormen van leasing mogelijk en welke het beste is voor jou is afhankelijk van de afspraken die je met je baas maakt, de vraag of je wellicht als zelfstandige werkt en factoren als looptijd van het contract. Bepaal vooraf goed welke leasevorm het best bij jouw situatie past, om verrassingen achteraf te voorkomen.

De brandstof

Een ander belangrijk punt om over na te denken is de brandstof. Kies je voor een benzineauto of liever een diesel? Of ga je wellicht voor een elektrische auto? Elke brandstof heeft zo zijn voor- en nadelen, maar het heeft ook altijd gevolgen voor jouw financiën. Kort gezegd geldt: hoe vervuilender de brandstof, hoe duurder de lease auto voor jou. Dus elektrisch is goedkoper dan benzine en dat is weer goedkoper dan diesel.

Het aantal kilometers

Het aantal kilometers dat je maakt is belangrijk om voor ogen te houden. Voor de leasevorm en het type brandstof maakt het veel verschil of je dagelijks het hele land doorkruist of juist een paar keer per week wat kortere afstanden maakt. Een elektrische auto heeft een kleiner bereik dan een diesel. En heb je nu een opdracht op afstand lopen, maar is die over een halfjaar weer afgelopen, dan past shortlease wellicht beter in het kostenplaatje dan financial lease.

Het type auto

Natuurlijk kun je voor die kekke Mini kiezen die je altijd al wilde hebben, maar als jij veel materialen mee moet nemen om aan klanten te laten zien, is het wellicht toch verstandiger om voor een ruime station wagon te kiezen, ook al is die misschien wat duurder. Laat je niet leiden door de looks van een auto alleen, de praktische kant is minstens zo belangrijk. Later kun je met kleuren en accessoires gelukkig nog een hoop finetunen zodat de leaseauto van jouw keuze uiteindelijk helemaal bij jouw smaak past.

Meer weten over de goedkoopste lease auto per maand die het best past bij jouw situatie? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Om te zorgen dat je de juiste, goedkope leasedeal vind, let je op de volgende zaken:

  • Leasevorm; kies tussen private lease, financial lease of short lease.
  • Brandstof; kies tussen benzine en diesel.
  • Aantal kilometers; met weinig kilometers
  • Het type auto; kies een auto die functioneel is en voldoet aan je behoefte.

Load More

  1. […] en heeft een bereik van € 0,- tot en met € 2.000,- per maand. Ben je op zoek naar een goedkope lease auto? Via het prijsfilter kun je gemakkelijk auto’s filteren op de laagste […]

  2. […] bijna altijd voordeliger dan zelf een nieuwe auto aanschaffen. Kies je daarnaast ook nog eens voor de goedkoopste lease auto per maand? Dan ben je helemaal voordelig […]

Private Lease Wijzer
Vergelijk
  • Total (0)
Vergelijk
0