De Private Lease Kennisbank | Private Lease Wijzer
  • Honderden aanbiedingen
  • Vergelijk lease deals
  • Gratis offertes aanvragen
Facebook
Twitter


De Private Lease Wijzer Kennisbank

Om consumenten die op zoek zijn naar hun Private Lease deal optimaal te helpen heeft Private Lease Wijzer een kennisbank opgebouwd. In deze kennisbank wordt alles uitgelegd over onder andere Private Lease in het algemeen, voor welke doelgroepen Private Lease verstandig is en waar je als consument op moet letten bij het vinden van de juiste deal.

Tevens vind je hier meer informatie over de werkwijze van Private Lease Wijzer. Om de kennisbank overzichtelijk te houden worden onderwerpen onderverdeeld in categorieën. Mocht jij je antwoord niet vinden, neem dan gerust contact op en wij helpen je graag verder!

Private Lease

Tegenwoordig is er een nieuwe trend gaande; steeds vaker huren mensen een auto voor een lange periode in plaats van deze auto te kopen. Dit wordt ook wel Private Lease genoemd. Private Lease neemt toe in populariteit vanwege het gemak en de lage kosten. Maar wat is Private Lease precies? De experts van Private Lease Wijzer leggen het uit:

Lees meer »

Steeds vaker kiezen mensen ervoor om een Private Lease deal af te sluiten in plaats van zelf een auto aan te schaffen. Maar waarom kiezen mensen eigenlijk voor Private Lease? In dit artikel legt Private Lease Wijzer de voordelen van Private Leasen uit:

Lees meer »

Met Private Lease rijd je zorgeloos in een nieuwe auto voor een vast bedrag per maand en dit klinkt natuurlijk als een prima investering. Uiteraard kleven er ook nadelen aan het leasen van een auto voor privé gebruik. De experts van Private Lease Wijzer zetten de nadelen van Private Lease voor jou op een rijtje:

Lees meer »

Een auto Private Leasen is de afgelopen jaren flink in populariteit toegenomen en kiezen tussen het kopen van een auto of er één privé te leasen wordt steeds moeilijker. Voor beide mogelijkheden vallen namelijk zowel voor- als nadelen op te sommen. Om consumenten op weg te helpen heeft Private Lease Wijzer de twee vormen vergeleken:

Lees meer »

Consumenten Private Leasen vaak nieuwe auto’s. Maar wist je dat ook steeds meer mensen een tweedehands auto leasen? In dit artikel leggen de experts van Private Lease Wijzer uit waarom steeds meer mensen dit doen:

Lees meer »

Wil jij een Private Lease auto zoeken maar weet jij ook niet waar je moet kijken wanneer je auto’s vergelijkt? Private Lease Wijzer helpt je graag! Naast het kopen van auto’s kiezen steeds meer mensen er namelijk voor om een auto langdurig te huren. Dit wordt ook wel Private Lease genoemd. Toch neemt het leasen van een auto voor privé gebruik financiële risico’s met zich mee. De experts van Private Lease Wijzer hebben wat punten opgesomd waar jij aan moet denken bij het vinden van de juiste Private Lease deal:

Lees meer »

Sinds kort worden telefoonabonnementen boven de € 250,- BKR-geregistreerd als krediet. Ook Private Lease contracten worden BKR-geregistreerd. De experts van Private Lease Wijzer leggen jou alles uit over de gevolgen van het afsluiten van een Private Lease contract op de BKR-registratie:

Lees meer »

De Stichting Keurmerk Private Lease heeft het Keurmerk Private Lease in het leven geroepen om de consument te beschermen. In dit artikel leggen de experts van Private Lease Wijzer alles uit over dit keurmerk:

Lees meer »

Wil jij goedkoop auto leasen maar weet je niet hoe je de kosten laag houdt? De experts van Private Lease Wijzer vertellen je alles over Private Lease en of het goedkoop of juist duur is vergeleken met andere leasevormen. Daarnaast vertellen we hoe je goedkoop auto’s kunt leasen:

Lees meer »

Short Lease

Naast private lease maken steeds meer consumenten gebruik van shortlease. Shortlease is een relatief nieuwe vorm van een auto leasen. Met shortlease wordt een overeenkomst bedoeld die tussen een full-operational lease contract en een huur overeenkomst zit. Steeds meer consumenten maken gebruik van shortlease. Daarom leggen de experts van Private Lease Wijzer het begrip shortlease graag voor jou uit.

Lees meer »

Wij krijgen vaak de vraag wat nou precies het verschil is tussen private lease en shortlease. Beide leasevormen betreft het huren van een auto en bij zowel private- als bij shortlease blijft de leasemaatschappij eigenaar van de auto na de leaseperiode. In dit artikel proberen wij jou wat meer uit te leggen over de verschillen tussen deze twee populaire leasevormen.

Lees meer »

Financial Lease

Omdat financial lease zo verschilt van andere leasevormen willen we je graag deze leasevorm uitleggen. Wist je bijvoorbeeld dat je bij financial lease wél eigenaar van de auto wordt? In dit artikel leggen we je uit wat financial lease precies inhoudt en wat de voordelen van deze leasevorm zijn.

Lees meer »

Steeds vaker huren Nederlandse automobilisten een auto in plaats van deze te kopen. Het huren van een auto voor een lange termijn wordt ook wel lease genoemd. Er zijn veel verschillende mogelijkheden wat betreft het leasen van een auto. In dit artikel vergelijk ik 2 leasevormen met elkaar, namelijk financial- en private lease. Twee leasevormen die allebei geschikt zijn voor de consument. Ik leg de verschillen en overeenkomsten uit en ik vertel je welke je vorm je het best kan gebruiken in verschillende situaties.

Lees meer »

Over Private Lease Wijzer

Private Lease Wijzer werkt geheel onafhankelijk. Auto’s en bijbehorende leasecontracten worden vergeleken op basis van objectieve eigenschappen zoals leaseprijs per maand, contractduur, kilometers en andere specificaties. Tevens is het niet mogelijk om tegen betaling te adverteren in wat voor vorm dan ook. Het is dus niet mogelijk om auto’s op de homepage te laten plaatsen en Private Lease Wijzer schrijft geen gesponsorde artikelen over een individuele leasemaatschappij. Private Lease Wijzer heeft geen samenwerkingsverband met enkele leasemaatschappij. Websitebezoekers bepalen zelf hun keuze op basis van hun ingevoerde voorkeuren in het zoekfilter.

Het primaire doel van Private Lease Wijzer is om een website te worden die consumenten én leasemaatschappen bezoeken om leaseauto’s te vinden en te plaatsen. Het leasen van auto’s is vrij ingewikkeld en brengt financiële risico’s met zich mee. Via Private Lease Wijzer kunnen consumenten gratis vergelijkingen maken tussen verschillende auto’s, verschillende contracten en verschillende leasemaatschappijen. Daarnaast is het mogelijk om geheel kosteloos offertes en terugbelverzoeken aan te vragen. Ter ondersteuning heeft Private Lease Wijzer een kennisbank ontwikkeld waar bezoekers informatie kunnen vinden over private lease.

Aan de andere kant voorziet Private Lease Wijzer leasemaatschappijen in een plek waar zij kunnen werken aan hun bekendheid. Zo plaatsen leasemaatschappijen hun aanbod kosteloos op Private Lease Wijzer en betalen zij pas bij succes. Leasemaatschappijen betalen dus een kleine vergoeding voor iedere offerte aanvraag en terugbelverzoek. Om de kwaliteit van de aanvragen te waarborgen worden de eerste 5 aanvragen gratis doorgezet.

Websitebezoekers kunnen auto’s filteren op hun voorkeuren, zoals de maandelijkse leaseprijs, kilometers, contractduur, merk enzovoorts. Interessante auto’s kunnen vervolgens worden bekeken en – indien gewenst – in de vergelijkingstool worden geplaatst. In deze vergelijkingstool worden auto’s alleen vergeleken op specificaties van de auto, de deal en financiële specificaties. Om de objectiviteit van deze website te waarborgen zullen de persoonlijke voorkeuren van de experts van Private Lease Wijzer niet zichtbaar zijn op deze website.

Wil jij jouw aanbod ook op deze website hebben? Dat kan! Op jouw private lease auto’s online plaatsen vind je meer informatie over het plaatsen van je auto’s op Private Lease Wijzer. Voor vragen en/of opmerkingen ben je uiteraard welkom om contact met ons op te nemen.

Private Lease Wijzer
Vergelijk
  • Total (0)
Vergelijk
0