Goedkope elektrische auto leasen? De 10 goedkoopste elektrische private lease deals

Een elektrische lease auto uitzoeken voor de komende jaren, is een feestje voor veel mensen. Er is echter enorm veel elektrische private lease aanbod. Om ervoor te zorgen dat je door de elektrische private lease auto’s heb bos niet meer zien, helpen wij je graag op weg. Natuurlijk wil je een mooie auto met (het liefst) alle opties. Je portemonnee is alleen ook belangrijk, zeker in deze tijd. En daarom ga je op zoek naar een ruime, comfortabele en praktische auto, die ook mooi is tegen een betaalbare prijs. Om de juiste keus te maken welke elektrische private lease auto het best is voor jou, is het handig om een goede vergelijking te kunnen maken en verschillende elektrische private lease auto’s naast elkaar te zetten. Wat is goedkoopste elektrische private lease auto?

Kies voor de goedkoopste elektrische lease auto de juiste leasevorm

Als eerst is het belangrijk om te weten welke leasevorm je gaat kiezen. Wordt het private lease, occasion lease, short lease, financial lease of is operational lease beter? Wanneer je in de oriëntatie fase zit voor het leasen van een elektrische auto, kom je deze verschillende leasevormen tegen. Wat de beste leasevorm is voor jou, hangt ervan af of je een bedrijfsauto wil leasen of dat het gaat om een privé auto. Misschien ben je als ZZP’er wel op zoek naar een auto die je zowel zakelijk als privé kunt rijden. Dus voordat je je gaat verdiepen in de verschillende leasemaatschappijen, automerken en -modellen, is het belangrijk om verschillende autolease en leasevormen te vergelijken. Zo kun je achterhalen welke leasevorm het beste aansluit op jouw behoeften.

Een goedkope elektrische lease auto? Weinig kilometers en een langere looptijd

Weet je nu welke leasevorm het beste is voor jou? Dan kun je op zoek gaan naar de goedkoopste elektrische lease auto per maand. In het algemeen geldt dat het maandbedrag lager wordt naarmate je minder kilometers kiest. Denk dus goed na of je dagelijks veel kilometer rijd of dat je een auto alleen gebruikt als boodschappenauto of voor korte afstanden. Zorg er wel voor dat je een realistische inschatting maakt, want bij het rijden van meer kilometer dan het maximum aantal kilometers betaal je extra en is die goedkoopste elektrische auto opeens een stuk duurder. Wanneer je 4 of 5 jaar een nieuwe of occasion elektrische private lease auto wil rijden, dan levert dit voordeel op. Een lange looptijd van het leasecontract zorgt voor een lager maandbedrag. Wil jij niet per se ieder jaar een nieuwe auto, dat is dit iets om op te letten.

Als je de vraag stelt: Wat is de goedkoopste elektrische lease auto? Dan ligt het antwoord in het klein auto en kleine SUV segment. Niet onverwacht natuurlijk, doordat kleine auto’s en kleine SUV’s een lagere aanschafprijs hebben en minder energie verbruiken tijdens het rijden. Wanneer je kiest voor een leasecontract van 48 tot 60 maanden en 5.000 tot 10.000 km per jaar dan is de goedkoopste elektrische private lease auto:

 

1. Dacia Spring private lease voor €303

De goedkoopste elektrische auto om te leasen, is de Dacia Spring. Deze Dacia Spring private lease deal is al beschikbaar vanaf €303,- euro per maand.En ook als je geen 10.000 maar 20.000 kilometer per jaar rijdt, is de Dacia Spring private lease deal nog steeds de voordeligste keus!

Klik hier voor de goedkoopste Dacia Spring private lease deals!

 

 

2. Renault Twingo EV private lease voor €349

Op de tweede plek staat de Renault Twingo EV. De Renault Twingo EV private lease rijd je nu al voor een vast bedrag van €349,- per maand o.b.v. 12.000 km per jaar.

Klik hier voor de goedkoopste Renault Twingo EV private lease deals!

 

3. Smart Fortwo EQ private lease €362

Op de derde plek staat de Smart Fortwo EQ. Vind de beste Smart Fortwo EQ private lease aanbieding op onze site en rijd al weg voor een bedrag vanaf €362,- per maand.

Klik hier voor de goedkoopste Smart Fortwo EQ private lease deals!

 

 

4. Fiat 500e private lease €389

Op de vierde plek staat de Fiat 500e. De Fiat 500e is stiekem dé stadsauto voor private lease. De Fiat 500e private lease is momenteel al beschikbaar vanaf €389,- euro per maand.

Klik hier voor de goedkoopste Fiat 500e private lease deals!

 

5. Smart Fortwo cabrio EQ private lease €395

Op de vijfde plek staat de Smart Fortwo Cabrio EQ, de elektrische Smart Cabrio. Ben je op zoek naar een voordelige Smart Fortwo Cabrio private lease dealJe leaset de Smart Fortwo Cabrio EQ al vanaf €395,- per maand. 

Klik hier voor de goedkoopste Smart Fortwo Cabrio EQ private lease deals!

 

 

6. Opel Corsa-e private lease voor €413

Op de zesde plek staat de Opel Corsa-e. Rijklaar kost deze fijne auto €32,850-, maar er is al een Opel Corsa-e private lease deal vanaf slechts €413,- per maand.

Klik hier voor de goedkoopste Opel Corsa-e private lease deals!

 

 

7. Peugeot e-208 private lease €435

Op de zevende plek staat de Peugeot e-208. De Peugeot e-208 private lease deals zijn al beschikbaar vanaf €435,- euro per maand. 

Klik hier voor de goedkoopste Peugeot e-208 private lease deals!

 

 

8. Nissan Leaf private lease voor €459

Op de achtste plek in deze lijst staat de Nissan Leaf. De goedkoopste Nissan Leaf private lease deal is al beschikbaar vanaf €459 euro,- per maand.

Klik hier voor de goedkoopste Nissan Leaf private lease deals!

 

9. Honda E private lease €541

Op de negende plaats in deze lijst staat de Honda E. De Honda E private lease is momenteel al beschikbaar vanaf €541,- euro per maand. 

Klik hier voor de goedkoopste Honda E private lease deals!

 

 

10. Peugeot e-2008 private lease voor €546

De laatste auto in deze top 10 staat de Peugeot e-2008. Deze Peugeot e-2008 private lease deal is al verkrijgbaar vanaf €546,- euro per maand.

Klik hier voor de goedkoopste Peugeot e-2008 private lease deals!

 

 

Wil je meer weten over de goedkoopste elektrische lease auto per maand of de goedkoopst private lease auto die het beste bij jouw behoefte past? Of zoek je een andere private lease aanbieding? Neem dan contact met ons op om te kijken wat er mogelijk is.