Citroën private lease deals vergelijken & afsluiten? Private Lease Wijzer
 • Honderden aanbiedingen
 • Vergelijk lease deals
 • Gratis offertes aanvragen
Facebook6
Twitter125


Bekijk Citroën modellen:

Citroën C1

Private lease

Vanaf 199,- /mnd
Citroën C3

Private lease

Vanaf 289,- /mnd
Citroën C3 Aircross

Private lease

Vanaf 299,- /mnd
Citroën C4

Private lease

Vanaf 305,- /mnd
Citroën C5 Aircross

Private lease

Vanaf 499,- /mnd
Citroën C4 Spacetourer

Private lease

Vanaf 540,- /mnd

Citroen video's

Over Citroën

Het Franse automerk Citroën weet al sinds 1919 succesvolle auto’s te produceren, waarvan enkele geschiedenis hebben geschreven. Het merk is opgericht door de Fransman André Citroën. Citroën blijft zich constant inzetten voor de mensen en doet dit gedurfd. Tijdens haar bijna 100-jarige bestaan heeft het merk Citroën meer dan 300 modellen weten te ontwerpen en hebben vele bestuurders het merk Citroën in hun hart gesloten. Sinds 1976 is het merk onderdeel van PSA Peugeot Citroën. Het hoofdkantoor van dit familiebedrijf is te vinden op 75 avenue de la Grande Armée 7511 in Parijs.

PSA Peugeot Citroën heeft een aantal moeizame jaren achter de rug. In 2012 werd een recordverlies geleden van 4,7 miljard euro. In 2015 wist PSA voor het eerst in vijf jaar winst te behalen en niet zo’n beetje ook: maar liefst 1,2 miljard euro. In 2016, het jaar daarna, steeg de winst zelfs naar 2,73 miljard euro. PSA, en dus ook Citroën, lijken hiermee compleet uit de financiële zorgen te zijn. Door onder meer het succes van de Citroën C3 in Nederland is het een automerk geworden dat gewild is om te leasen. In 2017 zijn in Nederland 14.611 Citroëns verkocht, waarmee het automerk in dat jaar de 12e plek in beslag nam in de lijst van populaire automerken. Deze stijgende lijn zet zich nog altijd voort. Een goede Citroën private lease deal is dan ook een wens voor velen!

Citroën private lease

Private lease wint in Nederland steeds meer aan populariteit en ook Citroën weet hiervan te profiteren. En dit is meer dan terecht, de Citroën staat namelijk voor innovatie, een fantastisch design en veiligheid. Bovendien is private leasen gewoon heel interessant voor veel mensen. Voor het leasen van een Citroën is geen hoge aanschafwaarde vereist, maar een maandelijks bedrag. Daarnaast is de auto altijd gloednieuw, dus de kans op technische mankementen wordt hiermee ontnomen. Per maand betaal je dus een vast bedrag, op basis van het contract. Ontdek alle mogelijkheden en redenen voor het kiezen van het private leasen van een auto.

Speciaal voor particulieren

Citroën Private lease is speciaal ontwikkeld voor de particulier. Eigenlijk is het een bijzondere en betere vorm van het huren van een auto. Je wordt geen eigenaar van de auto, maar sluit een contract af voor een langdurige periode en een verwacht aantal kilometers. Dat is voordelig, want doordat de auto eigendom blijft van Citroën hoef je je als private leaser nooit zorgen te maken om restwaardeverlies. Je kunt dus zorgeloos blijven rijden! Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken om aanvullende kosten zoals verzekeringen, reparaties en de APK. Dit wordt allemaal opgevangen – jij betaalt alleen de benzine. De auto wordt door de dealer bij u thuis afgeleverd en daarna kun je direct een ritje maken!

Flex Lease met Citroën

Het kan voorkomen dat je leven de komende tijd flink gaat veranderen, maar dat je wel het gemak van een leaseauto wilt ervaren. Dit kan bij Citroën! Met Private Lease FLEX zit je niet vast aan een lange termijn contract, maar bepaal je zelf wanneer dat je dit opzegt. Dat kan bijvoorbeeld wanneer je gaat emigreren, of wanneer je inkomen of partner wegvalt. Met de service van Private Lease FLEX hoef je je dan geen zorgen te maken om jouw leasecontract – dit kan dan gewoon worden opgezegd. Kies bijvoorbeeld voor een Citroën C1. Een compacte stadsauto met een verfrissend karakter. Je kunt de Citroën C1 volledig samenstellen volgens jouw eigen wensen, of hem direct bestellen uit voorraad als je snel aan de slag wilt.

Elektrisch rijden

Geef jij om het milieu? Wij ook! Kies daarom voor een van de prachtige elektrische modellen die Citroën aanbiedt. Naast volledig elektrische auto’s biedt Citroën ook plug-in hybride auto’s aan. Deze auto’s hebben zowel een verbrandingsmotor en elektrische aandrijving. De voordelen van een brandstofauto worden zo gecombineerd met milieubewust rijden. Een voorbeeld hiervan is de Citroën C5 Aircross SUV Hybrid. Hiermee rijd je tot 47 kilometer volledig elektrisch waarna de brandstofmotor het overneemt. Als je vaak korte afstanden rijdt is dit een ideale keuze!

Ben je op zoek naar een volledig elektrisch model? Dan is de Citroën E-C4 een mooie optie. De actieradius van deze auto bedraagt 350 kilometer – je komt dus een heel eind met een volle auto! Perfect voor dagjes weg. De laadtijd van de nieuwe Citroën E-C4 bedraagt iets meer dan 5 uur met een Wallbox. Gebruik je een normaal stopcontact, dan is de laadtijd 27 uur. Een snellaadstation kan de batterij tot maximaal 80 % worden opgeladen in slechts een half uur tijd!

De voordelen van private lease

Kortom: het private leasen van een Citroën is een ideale optie als u snel in een prachtige auto wilt rijden. Als u rijdt via private lease betaal je geen hoge aanschafkosten maar rijd je voor een vast bedrag per maand. Alleen de brandstof betaal je zelf, de rest zit in het maandelijkse leasebedrag. Zo sta je nooit voor onverwachte kosten! Met onze Private Lease Vergelijker vind je gauw het model dat bij je past. Welke Citroën is perfect voor jou?

Citroën in het kort

 • Oprichting: 1944
 • Hoofdkantoor: Rueil-Malmaison, Frankrijk
 • Onderdeel van: PSA Peugeot Citroën
 • Oprichter: André Citroën
 • CEO: Linda Jackson
 • Werknemers: 184.107
 • Omzet 2016: € 54.03 miljard
 • Winst 2016: € 2.61 miljard
 • Logo:
logo Citroën

FAQ’s Citroen

Het goedkoopste Citroen model (in de private lease) is de Citroen C1. De Citroen C1 is al beschikbaar voor een vast bedrag van 199,- euro per maand.

De private leasemaatschappijen die Citroen modellen aanbieden zijn:

 • JustLease
 • Athon
 • Ikrij.nl
 • ANWB
 • Citroen Emerpark
 • XLeasy

De Citroen modellen die je kunt vinden op Private Lease Wijzer zijn:

 

Load More

Private Lease Wijzer
Vergelijk
 • Total (0)
Vergelijk
0