Opel private lease deals vergelijken & afsluiten? Private Lease Wijzer
 • Honderden aanbiedingen
 • Vergelijk lease deals
 • Gratis offertes aanvragen
Facebook
Twitter


Opel private lease

Bekijk Opel modellen:

Opel Karl

Private lease

Vanaf 249,- /mnd
Opel Corsa

Private lease

Vanaf 356,- /mnd
Opel Crossland X

Private lease

Vanaf 409,- /mnd
Opel Corsa-E

Private lease

Vanaf 425,- /mnd
Opel Astra

Private lease

Vanaf 449,- /mnd
Opel Astra ST

Private lease

Vanaf 488,- /mnd
Opel Grandland X

Private lease

Vanaf 437,- /mnd
Opel Ampera-E

Private lease

Vanaf - /mnd

De elektrische Opel Corsa-e

Opel Astra Private Lease

Over Opel

Opel is van oorsprong een Duitse autofabrikant en is sinds augustus 2017 eigendom van het Franse PSA, dat onder andere Peugeots maakt. Opel bestaat al sinds 1862. In dat jaar werd het merk opgericht door Adam Opel. Het bedrijf begon in eerste instantie met de productie van motoren en pas in 1899 werd de eerste auto geproduceerd door het merk. In 1929 ging Opel naar de beurs en kocht het Amerikaanse General Motors een meerderheidsbelang. Dit belang hield tot 2017 stand, tot PSA voor de deur stond en bereid was maar liefst 2.2 miljard euro neer te leggen voor het inmiddels verlies makende Opel.

Stijging in populariteit

Waar Opel in de jaren tachtig op het hoogtepunt nog bijna 100.000 auto’s per jaar verkocht in Nederland is dit aantal de afgelopen decennia flink teruggelopen. In 2014 bereikte Opel haar dieptepunt: in dat jaar werden er slechts 24.000 auto’s verkocht. Toch lijkt het erop dat, mede door de toenemende populariteit van private lease, de verkopen van Opel in de lift zitten. Steeds vaker komt het nieuws naar buiten dat verschillende modellen van Opel hoog in de maandelijkse verkooplijsten staan. Mede door de populariteit van met name de Opel Astra, de Karl en de Insignia staat Opel qua marktaandeel in Nederland op nummer twee, na Volkswagen.

De Opel Astra

Denk je na over het private leasen van een Opel Astra? Goede keuze! De Opel Astra is een van de meest populaire modellen van Opel. Het model is efficiënter, veelzijdiger en comfortabeler dan ooit. Opel heeft de Astra voorzien van innovatieve techniek en een nieuwe generatie motoren. Deze motoren stoten tot 21% minder CO2 uit, waardoor ze baanbrekend zuinig zijn. Met de Opel Astra rijd je dus niet alleen voor jezelf, maar ook voor het milieu. De auto is een van de zuinigste modellen van Opel, waardoor je ook met een groen hart zorgeloos in deze auto kunt rijden.

Milieuvriendelijk rijden met Opel

Wil je graag niet alleen zuiniger rijden maar zelfs volledig zonder CO2-uitstoot rijden? Dat kan! Hoewel de Opel Astra erg zuinig is en tot 21% minder CO2 uitstoot is deze niet volledig elektrisch. Wanneer je graag je steentje wilt bijdragen aan een beter milieu, dan kan dat met een van de mooie elektrische modellen die Opel aanbiedt. Ontdek bijvoorbeeld de nieuwe Corsa-E: een auto die 100 % elektrisch rijdt. De Corsa-E is een prachtig voorbeeld van het vernieuwende karakter van Opel. De auto heeft een indrukwekkend rijbereik, laadt snel op en is baanbrekend stil. Naast al deze pluspunten is de auto ook nog eens verrassend krachtig. Kortom, een ideale auto in een mooi compact model. Je rijdt deze auto met Opel private lease voor een vast bedrag per maand en hebt dus geen hoge aanschafkosten. Dat maakt elektrisch rijden voor iedereen toegankelijk!

Alternatieve Opel private lease opties

Ben je fan van Opel, maar toch niet overtuigd van de Astra? Geen probleem, wij helpen je graag verder met een andere Opel private lease deal. Zo kan je bijvoorbeeld een Opel Crossland private leasen. De Crossland heeft een verfijnd SUV-design en heeft zeeën van ruimte. Wil je toch liever een compacte stadsauto? Private lease een Opel Corsa! De gloednieuwe Corsa heeft een stoepdesign en met deze auto ervaar je rijplezier op zijn best. Op zoek naar een auto met een baanbrekend laag brandstofgebruik? Kies dan voor een Opel Astra ST private lease deal. De Astra TS is dynamisch en stijlvol. Daarbij beschikt hij over motoren die 21% minder CO2 uitstoten. Rij je toch liever volledig duurzaam? Bekijk dan de Opel Corsa-E private lease. Deze auto is 100% elektrisch en laadt snel op. Ook is de auto ook baanbrekend stil. Wil je een auto die bezit over innovatieve technologie en daarbij een atletisch design heeft? Private lease een Opel Grandland X . De Grandland X heeft een design dat indruk maakt en beschikt over slimme assistentie systemen.

De voordelen van private lease

Voor welk model je ook kiest: de voordelen van private lease zijn eindeloos. Met private lease betaal je iedere maand een vast bedrag voor je auto. Hierin zit onder andere de wegenbelasting, de autoverzekeringen en reparatie- en keuringskosten. Je betaalt zelf eigenlijk alleen nog maar voor de benzine. Door dit vaste bedrag per maand weet je precies wat je iedere maand kwijt bent en sta je niet voor onverwachte verrassingen. Daarnaast krijg je vervangend vervoer als je auto wat langer naar de garage moet. Ook heb je bij private lease geen hoge aanschafkosten en heb je dus geen grote hoeveelheid spaargeld nodig om tóch in een nieuwe auto te rijden. Zo rijd jij iedere dag zonder zorgen!

Ontdek de mogelijkheden van Opel

Ben je benieuwd naar alle modellen die Opel aanbiedt binnen private lease? Ontdek alle mogelijkheden en laat je verrassen door de private lease aanbieders op Private Lease Wijzer!  Wil je liever direct Opelmodellen met elkaar vergelijken en de voordelen van private lease direct ontdekken? Ontdek dan alle Opelmodellen in onze vergelijker van private lease deals en ontdek welke auto het beste bij jou en je wensen past!

Opel in het kort

 • Oprichting: 1862
 • Hoofdkantoor: Rüsselheim am Main, Duitsland
 • Oprichter: Adam Opel
 • Moederbedrijf: Groupe PSA
 • CEO: Michael Lohscheller
 • Werknemers: 37.000 (2017)
 • Omzet 2016: € 16.1 miljard
 • Winst 2017: – € 157 miljoen (o.b.v. 5 maanden)
 • Productie: 1.2 miljoen auto’s (2017)
 • Logo:
logo Opel private lease wijzer

DE OPEL CORSA: DE COMPACT STADSAUTO

Op zoek naar een mooie private lease deal van een Opel Corsa? Logisch. De Corsa heeft namelijk een stoer design met daarbij baanbrekende technologie. Met de Corsa ervaar je compact en rijplezier op zijn best.

Meer weten? bekijk dan de Opel Corsa

DE OPEL CROSSLAND: VEILIG EN COMFORTABEL

De nieuwe Opel Crossland is praktisch en prachtig. De Crossland heeft een comfortabel interieur, verfijnd SUV-design en zeeën van ruimte. Kortom de Opel Crossland heeft het allemaal.

Benieuwd naar meer? bekijk dan de Opel Crossland private lease deal!

DE OPEL ASTRA: EFFICIËNTER DAN OOIT

Opzoek naar een scherpe Opel Astra private lease? Lees dan snel verder.

De gloednieuwe Astra is veelzijdiger, comfortabeler en efficiënter dan ooit. De Astra is uitgerust met boordevolle innovatie techniek en motoren die tot 21% minder CO2 uitstoten.

Meer weten? Bekijk dan de Opel Astra.

DE OPEL ASTRA ST: BAANBREKEND BRANDSTOFGEBRUIK

Wil je een luxere editie? Dan is de Opel Astra ST private lease deal zeker een goede keuze voor jou.

De Astra ST is innovatief, dynamisch en stijlvol. In dit model draait het allemaal om maximaal comfort. Er is gekozen voor een ergonomisch ingericht interieur met voor- en achterin royale beenruimte.

Benieuwd naar meer? Bekijk dan de Opel Astra TS!

DE OPEL CORSA-E: de 100% ELEKTRISCHE AUTO

Wil je graag duurzaam rijden? Dan is deze private lease van Opel Corsa-E wat voor jou!

De Corsa-E is de elektrische auto die snel oplaadt en een indrukwekkend rijbereik heeft. Daarnaast is de auto ook baanbrekend stil.

Benieuwd? Lees hier meer over de Opel Corsa-E.

DE OPEL GRANDLAND X: PRAKTISCH EN AVONTUURLIJK

De nieuwe Opel Grandland X heeft een atletisch design en innovatieve technologie.

De Grandland X heeft een design die indruk maakt en bezit over slimme assistentie systemen

Meer weten? Bekijk de Opel Grandland X private lease!

Private Lease Wijzer
Vergelijk
 • Total (0)
Vergelijk
0