Opel private lease deals vergelijken & afsluiten? Private Lease Wijzer
 • Honderden aanbiedingen
 • Vergelijk lease deals
 • Gratis offertes aanvragen
Facebook6
Twitter125


Opel private lease

Bekijk Opel modellen:

Opel Corsa

Private lease

Vanaf 249,- /mnd
Opel Crossland X

Private lease

Vanaf 299,- /mnd
Opel Astra

Private lease

Vanaf 319,- /mnd
Opel Astra ST

Private lease

Vanaf 339,- /mnd
Opel Corsa-E

Private lease

Vanaf 399,- /mnd
Opel Grandland X

Private lease

Vanaf 409,- /mnd
Opel Ampera-E

Private lease

Vanaf 509,- /mnd
Opel Karl

Private lease

Vanaf ,- /mnd

De elektrische Opel Corsa-e

Over Opel

Opel is van oorsprong een Duitse autofabrikant en sinds augustus 2017 eigendom van het Franse PSA, dat onder andere Peugeots maakt. Opel bestaat al sinds 1862 toen het werd opgericht door Adam Opel. Het bedrijf begon met de productie van motoren en pas in 1899 werd de eerste auto geproduceerd. In 1929 ging Opel naar de beurs en kocht het Amerikaanse General Motors een meerderheidsbelang. Dit belang hield tot 2017 stand, tot PSA voor de deur stond en bereid was maar liefst 2.2 miljard euro neer te leggen voor het inmiddels verlies makende Opel.

Waar Opel in de jaren tachtig op het hoogtepunt nog bijna 100.000 auto’s verkocht in Nederland is dit aantal flink teruggelopen met een dieptepunt in 2014. In dat jaar werden er namelijk slechts 24.000 auto’s verkocht. Toch lijkt het erop dat, mede door de toenemende populariteit van private lease, de verkopen van Opel in de lift zitten. Steeds vaker komt het nieuws naar buiten dat verschillende modellen van Opel hoog in de maandelijkse verkooplijsten staan. Mede door de populariteit van met name de Opel Karl, de Astra en de Insignia staat Opel qua marktaandeel in Nederland op nummer twee, na Volkswagen.

Opel private lease

Ook in Nederland blijft de private lease markt stevig doorgroeien en Opel maakt hier slim gebruik van door aantrekkelijke private lease deals aan te bieden. In de eerste maanden van 2018 is het aantal verkopen van de Duitse autofabrikant nog met maar liefst 25% gestegen! Opel zet vol in op nieuwe technologieën en heeft de filosofie om de innovaties voor iedereen toegankelijk én betaalbaar te maken. Auto’s worden slimmer en daardoor veiliger en volgens Opel moet iedereen van deze veiligheid kunnen profiteren. Met deze filosofie staat Opel al jaren aan de top van de zeer aantrekkelijke private lease markt. Het interessante van private leasen is dat je als consument geen hoge aanschafwaarde hoeft te betalen. In plaats daarvan leg je maandelijks een vast bedrag neer en rijd je een gloednieuwe auto, inclusief alle bijkomende kosten. Zo heb je achteraf geen onverwachte kosten en weet je iedere maand precies wat er afgeschreven gaat worden. Ontdek alle mogelijkheden en redenen voor het kiezen van het private leasen van een Opel. Laat je verrassen door de private lease aanbieders op Private Lease Wijzer!

Liever direct Opel modellen met elkaar vergelijken? Vergelijk dan alle Opel modellen in onze Private Lease vergelijker!

Opel zet vol in op nieuwe technologieën en heeft de filosofie om de innovatie voor iedereen toegankelijk én betaalbaar te maken. Auto’s worden slimmer en daardoor veiliger en volgens Opel moet iedereen van deze veiligheid kunnen profiteren. Met deze gedachte staat Opel al jaren aan de top van de zeer aantrekkelijke private lease markt.

Het goedkoopste Opel model is de Opel Corsa. Al vanaf 264,- euro per maand rijd je in een splinternieuwe Opel Corsa private lease. Sportief, technische innovatie en rijgenot zijn de kenmerken waar de Corsa om bekend staat. Bekijk de Opel Corsa private lease om meer details over deze deal te vinden. 

Op Private Lease Wijzer kun je de volgende Opel modellen vinden: Astra ST, Karl, Karl Rocks, Grandland X, Crossland X, Corsa en de elektrische versie van de Corsa: De Opel Corsa-e. 

 

De Opel Karl was in 2018 de populairste private leaseauto en is ook in 2019 onverminderd populair. De Opel Astra is daarnaast een van de bekendere Opel-modellen die het de afgelopen jaren erg goed doet. Benieuwd naar het Opel aanbod? Bekijk het aanbod Opel private lease deals snel! 

Load More

Opel in het kort

 • Oprichting: 1862
 • Hoofdkantoor: Rüsselheim am Main, Duitsland
 • Oprichter: Adam Opel
 • Moederbedrijf: Groupe PSA
 • CEO: Michael Lohscheller
 • Werknemers: 37.000 (2017)
 • Omzet 2016: € 16.1 miljard
 • Winst 2017: – € 157 miljoen (o.b.v. 5 maanden)
 • Productie: 1.2 miljoen auto’s (2017)
 • Logo:
logo Opel private lease wijzer
Private Lease Wijzer
Vergelijk
 • Total (0)
Vergelijk
0