Smart private lease – Leasing doe je via Private Lease Wijzer
  • Honderden aanbiedingen
  • Vergelijk lease deals
  • Gratis offertes aanvragen
Facebook
Twitter


Smart private lease

Bekijk Smart modellen:

Smart ForFour

Private lease

Vanaf 219,- /mnd
Smart ForTwo

Private lease

Vanaf 294,- /mnd
Smart ForTwo Cabrio

Private lease

Vanaf 356,- /mnd

De elektrische Smart ForTwo

Over Smart

Smart vindt zijn oorsprong in Duitsland. De naam Smart is een samenvoeging van Swatch Mercedes Art. Dit verklapt gelijk de samenwerking waaruit Smart is ontstaan. Het automerk Smart is voortgekomen uit een samenwerking tussen Mercedes en met het toenmalige SMH (nu: de Swatch groep). Bij Swatch hadden ze het idee voor het ontwikkelen van een kleine trendy auto, geschikt voor twee personen. En bij Mercedes-Benz was er de gedachte voor het ontwikkelen van een compacte stadsauto. In 1993 was het zover en werd de samenwerking tussen de twee partijen aangekondigd. 5 jaar later (1998) werd de Smart geïntroduceerd.

In 2017 is de new generation Smart geïntroduceerd. De nieuwe generatie modellen zijn langer, de binnenkant is opgeknapt en zelfs de kofferbak is groter. Ook de veiligheid van een Smart is verbeterd met licht-/en regensensoren en zij-airbags.

Smart Electric Drive

Smart heeft het elektrisch rijden in 2012 op de markt gebracht met hun Smart Electric Drive (ED). De elektrische Smart is verkrijgbaar voor private lease in de series ForFour Electric drive, Fortwo electric drive, Fortwo cabrio electric drive. 

Smart private lease

Autorijden in de vorm private lease geeft een heel nieuwe dimensie aan het rijden van een nieuwe auto. Een auto kopen hoeft niet meer, want met een private leasecontract rijd je een nieuwe auto zonder daar in één keer groot bedrag voor neer te leggen. Iedere maand betaal je een vast bedrag, inclusief bijkomende kostenposten zoals verzekering en wegenbelasting, zoals aangegeven in het contract. De voorwaarden van een private lease contract zijn per leasemaatschappij afhankelijk en daarom doe je er goed aan om onderzoek te doen bij welke leasemaatschappij jij het voordeligst uit bent. Private Lease vergelijken? Dan ben je bij Private Lease Wijzer aan het juiste adres! 

Kies je voor private lease? Kies dan gelijk voor elektrisch rijden met de Electric Drive series van Smart. Wil je weten welke series beschikbaar zijn als private lease aanbieding? Kijk dan via de tool van Private Lease Wijzer voor de beste deals.

Smart in het kort

  • Oprichting: 1993
  • Hoofdkantoor: Böblingen, Duitsland
  • Onderdeel van: Mercedes & Swatch
  • Oprichter: Mercedes en Swatch
  • Logo:
Smart private lease - grey
Private Lease Wijzer
Vergelijk
  • Total (0)
Vergelijk
0