Auto's online plaatsen - Private Lease Wijzer
 • Honderden aanbiedingen
 • Vergelijk lease deals
 • Gratis offertes aanvragen
Facebook
Twitter


Jouw auto’s gratis op Private Lease Wijzer?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

Private Lease Wijzer is een onderneming met als doelstelling het aanbod van private leasemaatschappijen en de vraag van consumenten samen te brengen op één platform. Om consumenten nog beter te kunnen voorzien in hun zoektocht naar een private lease deal, zijn wij steeds opzoek naar de beste private lease deals om het assortiment uit te breiden. Heb jij interesse om samen met ons het aanbod auto’s te vergroten en consumenten te helpen bij het vinden van hun private lease deal?! Schroom dan niet en vul onderstaand contactformulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met jou opnemen.

  Private lease wijzer voor private leasemaatschappijen en automerken

  Uit cijfers van het VNA blijkt dat private lease zich momenteel in de volwassenheidsfase bevindt. Zo reden in 2019 zo’n 188.000 auto’s rond dankzij een private leaseconstructie. Doordat private lease een echte gevestigde naam is geworden in de lease markt, zijn er ook meer aanbieders van private lease in de markt gestapt. Deze private lease deals worden aangeboden door zowel private leasemaatschappijen en automerken.

  Momenteel werkt Private Lease Wijzer samen met 6 leasemaatschappijen (zoals Auto.nl, Athlon, Justlease etc.) en 4 automerken (zoals Volkswagen, SEAT, Toyota etc.). Om de bezoekers van Private Lease Wijzer een goed en groot aanbod te kunnen bieden, zijn wij altijd opzoek naar nieuwe samenwerkingen met leasemaatschappijen en automerken. Deze samenwerkingen brengen niet alleen voordelen voor de bezoeker van onze website, maar uiteraard ook voor de leasemaatschappijen en automerken.

  Wat zijn dan de voordelen als je als private leasemaatschappij of automerk je aanbod op Private Lease Wijzer plaatst?

  • Uitstekende vindbaarheid: Een van de voordelen is dat je je private lease aanbod bij een grote doelgroep (namelijk private lease rijders) onder de aandacht kunt brengen. Private Lease Wijzer heeft maandelijks zo’n 1000 actieve bezoekers, waardoor er hoge exposure is voor je private lease deals!
  • Samenwerking met online marketing experts: Wij werken samen met online marketing experts om ervoor te zorgen dat Private Lease Wijzer een zo hoog mogelijk plek in Google weet te veroveren. Dit zorgt ervoor dat jouw deals beter vindbaar zijn, meer herkenbaarheid genereren wat uiteindelijk leidt tot een toename van het aantal offerte aanvragen!
  • Gratis plaatsing private lease aanbod: Je private lease deals worden gratis op de website van Private Lease Wijzer geplaatst. Voor aanvragen van private leasecontracten vragen wij een bepaald bedrag per conversie. Dit heeft als voordeel dat je alleen betaald voor resultaat!
  Private Lease Wijzer
  Vergelijk
  • Total (0)
  Vergelijk
  0