Wanneer heb je een goede private lease deal? - Private Lease Wijzer
  • Honderden aanbiedingen
  • Vergelijk lease deals
  • Gratis offertes aanvragen
Facebook
Twitter


Blog

Wanneer heb je een goede private lease deal gevonden?

Plaats in vergelijker

Een “goede private lease deal” is een relatief iets. Wat door de ene autogebruiker als een goede deal wordt omschreven, kan door de andere als een minder goede private lease deal worden gezien. Aspecten zoals het aantal kilometer per jaar, de contractduur en het type auto spelen hierbij een rol. In dit artikel geven wij een antwoord op de vraag wanneer je een – voor jou – goede private lease deal hebt gevonden.

Wil je een nieuwe of een occasion private lease?

Wanneer je op zoek bent naar een goede private lease deal is het aan te raden om bij jezelf na te gaan of je een nieuwe of een occasion private lease wenst. De keuze voor een van beide kan namelijk een verschil maken in de maandelijkse kosten. Zoals je misschien wel weet is een occasion een tweedehands auto, waarvoor eerder een kentekenbewijs is afgegeven aan een andere eigenaar. Occasions beschikbaar voor private lease zijn auto’s die al eens geleaset zijn. Deze auto’s zijn overigens wel vaak nog relatief jong en hebben weinig kilometers op de teller staan. De voordelen van een occasion private lease zijn onder meer de kortere contractduur en de lagere kosten per maand. Het nadeel van een occasion private lease is dat de keuze wat beperkter is. In het geval van een “nieuwe private lease” rijd je een nieuwe auto. Een voordeel hierbij is dat je zelf kunt bepalen welke pakketten er aan de auto worden toegevoegd. Een nadeel is dat de contractduur ten opzichte van occasion private lease langer is, waardoor je langer vast zit aan de maandelijkse kosten.

Merken en modellen

Behalve dat je na moet denken over of je een nieuwe of een occasion private lease wenst, zijn aspecten zoals het aantal kilometer per jaar en het type auto niet minder belangrijk. Zoek je bijvoorbeeld een gezinsauto of heb je een representatieve auto nodig voor het werk? Daarnaast dien je een keuze te maken uit merken en modellen. Met de Private Lease Vergelijker kun je selecteren op 9 verschillende automerken, waaronder: Citroën, Kia, Peugeot, Seat en Volkswagen. Vervolgens kun je filteren op 14 automodellen, waaronder: Citroën C1, Peugeot 208, Seat Mii en Volkswagen Polo.

Goede private lease deal: Volkswagen Polo private lease

De meeste populaire auto van 2018 is volgens Private Lease Wijzer de Volkswagen Polo. Je zou een – voor jou – goede private lease deal gevonden kunnen hebben, wanneer je ervoor kiest de Volkswagen Polo te private leasen. De nieuwste generatie is sportiever, ruimer en standaard luxer uitgerust dan ooit. Al sinds 1975 behoort de Volkswagen Polo tot een van de populairste auto’s onder Nederlanders. Waar je deze auto rijklaar voor minimaal €15.000,- rijdt, kun je de Volkswagen Polo private leasen vanaf €249,- per maand. En dat is inclusief bijkomende kosten voor bijvoorbeeld afschrijvingen, verzekeringen en onderhoud. Als dat geen goede private lease deal is?

Heb je hulp nodig bij het vergelijken van auto’s en private lease contracten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag op weg!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Private Lease Wijzer
Vergelijk
  • Total (0)
Vergelijk
0