Ford private leasen? 4 mooie modellen op een rij - Private Lease Wijzer
  • Honderden aanbiedingen
  • Vergelijk lease deals
  • Gratis offertes aanvragen
Facebook
Twitter


Blog

Ford private leasen? 4 mooie modellen op een rij

Plaats in vergelijker

Wil jij een Ford Private leasen? 4 modellen op een rij!

Zou je graag een nieuwe Ford op jouw oprit willen hebben? Met private lease is dat eenvoudig te regelen. Je hebt financieel overzicht doordat je een vast bedrag per maand betaalt en alle zorgen zijn je uit handen genomen, omdat je je niet meer druk hoeft te maken om onderhoudskosten. Maar welke Ford kies je als je eenmaal hebt besloten dat Ford private lease het gaat worden voor jou? Hieronder vertellen we je meer over de 4 modellen waar je uit kunt kiezen. We hebben ze alvast op prijs voor je gesorteerd.

1.     Fiesta

De Ford Fiesta is de vijfvoudig winnaar van de ‘Best Engine Under 1.0 Litre’ van de International Engine of the Year Jury. Dat betekent geweldige rijprestaties bij een efficiëntie die je zult merken in je portemonnee. Dankzij het automatische start-stop systeem bespaar je brandstof tijdens het stilstaan voor verkeerslichten en in de file. Met dank aan de nauwkeurige besturing en de bijzondere rijdynamiek zijn de kilometers die je rijdt in je nieuwe Ford een groot plezier. Vanaf €229 per maand rijd je deze compacte Ford al.

2.     EcoSport

De naam zegt het al, de Ford EcoSport is een auto die sportief, maar ook economisch en dus zuinig rijdt. Deze SUV doet dan misschien groot aan, als bestuurder zul je al snel merken dat de hoge ligging en soepele wendbaarheid het tot een compacte auto maken die zowel in de stad als buiten in de natuur je perfecte partner is. Vanaf €335 per maand rijd je deze SUV elke dag.

3.     Focus Hatchback

De Ford Focus Hatchback is een stoere vijfdeurs met een opvallende vormgeving. De auto heeft elegante lijnen en moderne koplampen aan de buitenkant, de binnenkant is luxe uitgevoerd qua design en technisch gezien is het een hoogstandje. De nieuwste technieken zorgen voor een unieke rijervaring die je in geen enkele andere auto zult ervaren. Deze voorloper in zijn klasse rijd je vanaf €349 per maand.

4.     Focus Wagon

De Ford Focus Wagon brengt niet alleen jou, maar je hele gezin op alle mooie plekken die je kunt verzinnen. Ken je de huidige Focus al? Dan is de Wagon de uitgebreide versie daarvan. Meer techniek, meer connectiviteit, meer design en vooral: meer ruimte. Om alles en iedereen te vervoeren. De Ford Focus Wagon rijd je vanaf een maandbedrag van €389.

Wil je meer weten of ben je benieuwd welke Ford bij jouw private lease wensen past? Neem eens contact op, we denken graag met je mee.

Private Lease Wijzer
Vergelijk
  • Total (0)
Vergelijk
0