Acties van Hyundai, Opel & Renault - Leasing via Private Lease Wijzer
  • Honderden aanbiedingen
  • Vergelijk lease deals
  • Gratis offertes aanvragen
Facebook
Twitter


Blog

Op zoek naar een private lease actie? 3 gunstige aanbiedingen

Plaats in vergelijker

Het is een andere manier van autorijden. Private lease. In plaats van een nieuwe auto kopen, kun je ook voor een vast bedrag per maand in een nieuwe auto rijden. In dit artikel hebben wij drie van dit soort gunstige aanbiedingen voor je op een rijtje gezet. Hierbij zijn we uitgegaan van private lease acties waarvoor een contractduur van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar geldt.

1.    Voordelige private lease actie: Hyundai i10 1.0

Een van de gunstige aanbiedingen die je via de Private Lease Vergelijker kunt tegenkomen, is de Hyundai i10: een Zuid-Koreaans automodel. Sinds 2007 vervangt deze auto de Hyundai Atos. Modern, sportief design en stoer nieuw uiterlijk. Zo kan de Hyundai i10 het beste omschreven worden. Uitgeroepen tot Stadsauto van het Jaar, is deze auto: nóg beter verbonden met slimme technologieën, bevat deze auto nóg meer ruimte en is deze auto nóg gebruiksvriendelijker. Met genoeg plaats en comfort voor drie andere inzittenden en met een zuinige, maar krachtige benzinemotor, maakt de Hyundai i10 van iedere rit een feestje. Zo ook voor je portemonnee. Rijklaar kost deze auto namelijk €10.995,-, maar kies je voor private lease, dan kan dat al vanaf €189,- per maand inclusief alle bijkomende kosten. Deze gunstige actie private lease geldt bij een contractduur van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar.

2.   Mooie private lease aanbieding: Opel Karl 1.0

Een andere private lease aanbieding – en concurrent van onder andere de Hyundai i10 – is de Opel Karl: een auto van Duitse makelaardij en het kleinste model uit de Opel lijn. Sinds 2015 vervangt de Opel Karl de Opel Agila. Met vijf deuren en vijf zitplaatsen blinkt de auto uit op het gebied van comfort, rijplezier en behendigheid. Zowel interieur als exterieur zijn uitstekend uitgewerkt. Op diverse vlakken is de Opel Karl vernieuwend: de auto is stijlvoller en veiliger. Wanneer je ervoor kiest deze auto te kopen, dan kan dat voor een prijs vanaf €11.699,-. Echter, bij een contractduur van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar, kun je voor een vast bedrag vanaf €189,- per maand ook in de Opel Karl rijden. Deze private lease aanbieding is inclusief alle bijkomende kosten.

3.   Gunstige actie private lease: Renault Twingo 1.0

Een andere gunstige private lease actie is die van de Renault Twingo. Het type Twingo is afkomistig van het Franse merk Renault. De nieuwste versie heeft een heuse metamorfose ondergaan. Met een speels uiterlijk en een schat aan handige features, is de Renault Twingo ruimer dan ooit. Deze auto is populair. Elk jaar weer rollen er zeer hoge aantallen van dit type van de fabrieksbanden. Maar ook het aantal Renault Twingo’s dat geleased wordt, neemt rap toe. Waar deze auto rijklaar €11.790,- kost, is de private lease prijs vanaf €189,- per maand (inclusief alle bijkomende kosten, 60 maanden contractduur, 10.000 kilometer per jaar). Bij deze private lease aanbieding heb je trouwens de keuze uit zes verschillende versies.

Dit zijn slechts een paar van de gunstige private lease aanbiedingen. Via de Private Lease Vergelijker kun je uiteraard ook filteren op bijvoorbeeld een andere contractduur, andere kilometrages en andere merken/modellen. Heb je daarbij hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag met het vinden van een voor jouw geschikte private lease actie.

 

Private Lease Wijzer
Vergelijk
  • Total (0)
Vergelijk
0