Een mobiliteitsbudget kun je besteden aan private lease |Private Lease Wijzer
  • Honderden aanbiedingen
  • Vergelijk lease deals
  • Gratis offertes aanvragen
Facebook
Twitter


BlogGeen categorie

De 5 redenen waarom het mobiliteitsbudget de oplossing is voor jou!

Plaats in vergelijker

Het mobiliteitsbudget is een maandelijks bedrag dat jouw werkgever voor jou beschikbaar stelt om te besteden aan woon-werkverkeer of het bezoeken van externe klanten. Je betaalt er dus het vervoer mee dat je nodig hebt om je werkplek te kunnen bereiken en om externe afspraken te bezoeken. Een mobiliteitsbudget is onderdeel van je aanvullende arbeidsvoorwaarden en is bij uitstek de manier om kennis te maken met private lease! Wij delen 5 redenen waarom het mobiliteitsbudget voor jou de oplossing is.

1.    Je mag zelf een vervoersmiddel kiezen

Je werkgever kan natuurlijk wel een aantal voorwaarden stellen, maar in principe mag je volgens het mobiliteitsbudget zelf een vervoersmiddel uitkiezen. Dat kan bijvoorbeeld het openbaar vervoer zijn, maar je kunt dus óók kiezen voor een private leaseauto.

2.    Private leasen in plaats van zakelijk rijden

Wanneer je je mobiliteitsbudget gaat besteden aan een private leaseauto, dan wordt dit niet gezien als een auto van de zaak. Private lease is een mobiliteitsoplossing waarmee je van een aantal voordelen geniet, waaronder dat er geen sprake is van bijtelling!

3.    Flexibel omgaan met je mobiliteitsbudget

Het kan zijn dat je graag een private leaseauto wilt, maar dat je ook nog af en toe gebruik wilt maken van het openbaar vervoer. Met een mobiliteitsvergoeding kan dat! Je kunt het namelijk flexibel besteden; kies bijvoorbeeld voor een kleine auto leasen, zodat je maandelijks ook nog een bedrag overhoudt dat je aan het openbaar vervoer kunt besteden. Zo kun je al je wensen realiseren!

4.    Met private lease rijd je zorgeloos van A naar B

Met het mobiliteitsbudget kun je kiezen voor private lease. En wanneer je daarvoor kiest, betekent dat dat je voor een vast bedrag per maand in een gloednieuwe auto rijdt die je overal naartoe brengt. Daarnaast hoef je je nooit zorgen te maken over mogelijke onverwachte kosten. Onderhoud en reparatiekosten zitten namelijk in het maandelijkse bedrag verwerkt, net zoals de aankoop van de auto. Alleen de benzine betaal je zelf!

5.    Nieuwe baan? Geen nieuwe auto!

Wanneer je het mobiliteitsbudget inzet voor een private leaseauto sluit je zelf een contract af met een leasemaatschappij. Dat betekent dat het losstaat van jouw werkgever. Wanneer je dus wisselt van baan, blijf je gewoon rijden in je vertrouwde private leaseauto omdat jij persoonlijk een contract hebt afgesloten.

Ben je op zoek naar de juiste private leasedeal om jouw mobiliteitsvergoeding aan te besteden? Wij helpen je graag! Neem contact met ons op voor het vinden van de beste deal die bij jou past.

Private Lease Wijzer
Vergelijk
  • Total (0)
Vergelijk
0