Zoek je een Fiat Private Lease Deal? Wat dacht je van de Fiat 500
  • Honderden aanbiedingen
  • Vergelijk lease deals
  • Gratis offertes aanvragen
Facebook
Twitter


Blog

Op zoek naar een Fiat private lease deal? Wat dacht je van de Fiat 500

Plaats in vergelijker

Private leasen gebeurt steeds meer en dat is ook niet zo gek. De voordelen van private lease worden door steeds meer mensen ontdekt en ook voor jou kan een nieuwe bolide tegen een aantrekkelijk maandbedrag op de stoep staan. Maar welke auto kies je dan en hoe vind je de beste private lease aanbieding daarvoor? Wij vertellen je graag meer over private lease van de Fiat 500. Een hippe, kleine auto die je overal brengt waar je maar wilt.

De Fiat 500

De Fiat 500 is al jarenlang een sterke naam bij het Italiaanse Fiat. Natuurlijk kennen velen het autootje nog van heel lang geleden, maar de Fiat 500 is de laatste jaren weer helemaal terug in een hip en modern jasje. De auto lijkt klein, maar hij staat zeker z’n mannetje. Je kunt er gemakkelijk overal mee rijden, want kleine parkeervakken, smalle straatjes en scherpe bochten zijn allemaal geen probleem voor deze leuke auto.

Hoe werkt private lease?

Als je een auto via private lease rijdt, betaal je een vast bedrag per maand en daarvoor heb je een nieuwe auto, maar ook verzekeringen, onderhoud en hulp bij pech. Het enige dat je zelf hoeft te betalen, is de brandstof. Hoe gemakkelijk wil je het hebben? Afhankelijk van het aantal kilometers dat je rijdt en de looptijd van je contract, verandert je maandbedrag. Aan het eind van je contract lever je de auto weer in en zijn alle opties weer voor je open. Private lease is dus ideaal als je niet in één keer een groot bedrag aan een auto uit wilt geven en als je elke paar jaar wilt genieten van een nieuwe auto voor je deur. Bovendien heb je geen zorgen en onverwachte kosten door gebruik te maken van een private lease constructie.

Fiat 500 private leasen

Ga je de Fiat 500 private leasen, dan kost je dat bij tienduizend kilometer gedurende een periode van 48 maanden 239 euro. Dat klinkt aantrekkelijk, maar wat krijg je nou eigenlijk voor dat bedrag? Nou, natuurlijk allereerst een ontzettend leuke auto in een kleur naar keuze en uiteraard helemaal gloednieuw. De uitvoering kun je ook kiezen, maar die beïnvloedt de prijs natuurlijk wel. Kies je bijvoorbeeld voor handgeschakeld of automaat, wil je meer comfort of vind je de basis meer dan prima?

Wil je meer weten over private lease of heb je interesse in een mooie private lease deal voor de Fiat 500? Neem gerust contact op om de mogelijkheden eens te bespreken.

Private Lease Wijzer
Vergelijk
  • Total (0)
Vergelijk
0