Dé private lease actie van deze zomer | Private Lease Wijzer
  • Honderden aanbiedingen
  • Vergelijk lease deals
  • Gratis offertes aanvragen
Facebook
Twitter


Blog

Dé private lease actie van deze zomer is geworden..

Plaats in vergelijker

Wat is de private lease actie van deze zomer?

Wanneer wij denken aan zomer, dan denken wij aan: auto’s met veel bagageruimte (strandstoelen en parasol: check!), compacte, wendbare en comfortabel rijdende auto’s (parkeerplek dicht bij het strand: check!) en aan auto’s met zomerse kleuren én een open dak. Om dé private lease actie van deze zomer te bepalen, hebben wij al onze beschikbare private lease auto’s in de Private Lease Vergelijker geplaatst. Wij kwamen tot de conclusie dat er: meerdere auto’s zijn die aan de zomerse kenmerken voldoen en minstens drie auto’s zijn die je tegen een fantastische prijs kunt private leasen. Daarom hebben wij ervoor gekozen om deze drie zomerse auto’s te bespreken, zodat je zelf je private lease actie – passend bij jou – kunt bepalen.

Kia Picanto 1.0 private lease

De Kia Picanto 1.0 is sinds april 2017 op de automarkt. De auto is van de derde en meest recente generatie Kia Picanto’s. De Kia Picanto 1.0 is een van de meeste populaire auto’s in ons land. Behalve een ongekend sportief design en een enorme hoeveelheid aan technische features, bevat de auto ook verrassend veel bagageruimte. Opklapbare fietsen, koffers, boodschappen en wat dacht je van die strandstoelen en die parasol voor die aankomende zomerse dagen? Ze passen zonder moeite in de kofferbak! Zoals gezegd, zit de Kia Picanto 1.0 boordevol technische features, waaronder de Smart Key, verbinding met je telefoon, opladen zonder draad en parkeersensoren. Wanneer je deze auto koopt, kost ‘ie rijklaar zo’n €11.895,-. Kies je voor Kia Picanto private lease, dan moet je denken aan slechts €185,- per maand (bij een contractduur van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar) inclusief alle bijkomende kosten. Als dat geen private lease actie is…

Citroën C1 private lease

De Citroën C1 1.0 is inmiddels alweer een paar jaar op de automarkt. Sinds 2005 om precies te zijn. De nieuwste versie is van de tweede en meest recente generatie Citroëns C1’s. Met een benzinemotor en een vermogen van maximaal 69 pk, is de Citroën C1 1.0 een goede auto voor in de stad (om vervolgens een drankje te doen op het terras). Gezien de ruimte in de kofferbak, is de auto tevens ideaal om boodschappen mee te doen. De Citroën C1 1.0 staat bekend om haar compactheid, wendbaarheid en comfortabele rijgedrag. Handig wanneer je een parkeerplek dicht bij het strand zoekt. Je schuift ‘m er zo tussen! Leuke bijkomstigheid is dat de auto lage verbruikskosten kent. Rijklaar kost de Citroën C1 1.0 zo’n €13.350,-. Máár, al voor €185,- per maand (inclusief alle bijkomende kosten) kun je de Citroën C1 private leasen. Dit bedrag geldt bij een contractduur van  60 maanden en 10.000 kilometer per jaar.

Toyota Aygo private lease

Net als de Kia Picanto 1.0 is de Toyota Aygo 1.0 een van de meest populaire auto’s in Nederland. De allernieuwste versie is nog niet zo lang op de automarkt – sinds 2018 – en is van de tweede en meest recente generatie Toyota Aygo’s. De auto kun je helemaal samenstellen zoals je zelf wenst. Je kunt hierbij denken aan verschillende kleuren, diverse uitvoeringen (wat dacht je van een open dak?) en prijsklassen. De Toyota Aygo 1.0 is niet alleen een fijne auto, maar is ook erg wendbaar en rijdt comfortabel over de weg. Wanneer je deze auto koopt, dan moet je denken aan zo’n €13.350,- rijklaar. Al voor €185 per maand kun je de Toyota Aygo 1.0 private leasen. Dat is bij een contractduur van 60 maanden, 10.000 kilometer per jaar en inclusief alle bijkomende kosten. Meer actie dan dat kan bijna niet…

Heb je vragen over een van deze private lease acties of wil je zelf ook graag auto’s in de Private Lease Vergelijker plaatsen, maar lukt het niet? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag op weg!

Private Lease Wijzer
Vergelijk
  • Total (0)
Vergelijk
0