De voordelen van private lease - Private Lease Wijzer
  • Honderden aanbiedingen
  • Vergelijk lease deals
  • Gratis offertes aanvragen
Facebook
Twitter


Blog

De voordelen van private lease

Plaats in vergelijker

In Nederland kiezen steeds meer mensen voor private lease. Door privé een auto te leasen kun je zonder een grote investering te doen, in een nieuwe auto rijden. Hiervoor betaal je een vast maandbedrag. Vaak nog klinkt echter het geluid dat private lease duur en onvoordelig is. Niets is echter minder waar. Wij vertellen je daarom graag meer over de drie belangrijkste voordelen van private lease.

1. Een auto private leasen is eenvoudig en overzichtelijk

Een groot voordeel van private lease is dat je nooit meer voor onverwachte kosten komt te staan. Je weet namelijk vooraf precies wat je maandelijkse kosten zijn. Wanneer je kiest voor het leasen van een auto zijn namelijk bijna alle kosten inbegrepen. Alleen de benzine, een wasbeurt en eventuele verkeersboetes dien je zelf te betalen. Hierdoor krijg je dus nooit meer te maken met onverwacht hoge rekeningen van de garage.

2. Private leasen is voordelig

Onafhankelijke onderzoekers zijn het over eens: private leasen is ook financieel erg voordelig. Zeker wanneer je een nieuwe auto met geleend geld zou financieren, is private leasen een veel goedkopere optie. Dit heeft alles te maken met het schaalvoordeel dat de leasemaatschappij heeft. Wanneer zij auto’s afnemen doen zij dit op grote schaal. Hierdoor kunnen zij scherp onderhandelen over de prijs. Ook met de verzekeringsmaatschappijen kunnen zij vaak een zeer gunstige financieringsovereenkomst afsluiten. Van deze financiële voordelen pluk jij als private lease consument uiteraard de vruchten. Ten slotte profiteert jouw leasemaatschappij ook op het gebied van verzekeringen en onderhoud van schaalvoordelen. Om deze redenen is kiezen voor private lease bijna altijd voordeliger dan zelf een nieuwe auto aanschaffen. Kies je daarnaast ook nog eens voor de goedkoopste lease auto per maand? Dan ben je helemaal voordelig uit!

3. Handige financiering

Een nieuwe auto aanschaffen is ontzettend duur en aan het kopen van een tweedehands exemplaar kleven diverse nadelen. Wanneer je geen spaargeld hebt en ook geen dure lening wil afsluiten, biedt private lease een goed alternatief. Indien je een vast inkomen hebt, biedt private lease immers de mogelijkheid om voordelig in een gloednieuwe auto te rijden. Hierdoor is private lease ook een goede optie voor wie niet terecht kan bij kredietverstrekkers. Zo kunnen ouderen consumenten vaak geen persoonlijke lening meer afsluiten. De meeste private leasemaatschappijen hanteren echter een veel soepelere leeftijdsgrens.

Wil je meer weten over onze private lease mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij geven je graag een persoonlijk advies.

Private Lease Wijzer
Vergelijk
  • Total (0)
Vergelijk
0