Volkswagen Polo of een Volkswagen Golf als private lease auto nemen?
  • Honderden aanbiedingen
  • Vergelijk lease deals
  • Gratis offertes aanvragen
Facebook
Twitter


Blog

Volkswagen Polo of een Volkswagen Golf private leasen?

Plaats in vergelijker

Sta jij voor de keuze van een nieuwe auto? Heb je besloten dat je een nieuwe vierwieler wilt gaan leasen, maar moet je nu beslissen welke het gaat worden? Kijk dan eens naar Volkswagen private lease om je toekomstige kilometers mee te maken. In dit artikel zetten we een aantal eigenschappen van de Volkswagen Polo en de Volkswagen Golf op een rijtje, zodat jij kunt onderzoeken welke het best bij jou past.

Mannen vs. vrouwen

Uit onderzoek is gebleken dat de Volkswagen Polo de meest populaire auto is onder vrouwen. Daar staat de Volkswagen Golf tegenover als populairste auto voor mannen. De Volkswagen Polo is in feite het kleine broertje, of zusje, van de Volkswagen Golf. De Volkswagen Polo is iets lichter dan z’n grote broer en hij heeft iets minder PK. Maar hij komt prima mee op de snelweg en een strakke inhaalmanoeuvre is ook geen enkel probleem.

Volkswagen Polo of Golf?

Zit je altijd alleen in de auto, dan is de Volkswagen Polo prima voor jou, die doet net wat stoerder en frisser aan dan de Volkswagen Golf. Maar neem je regelmatig mensen mee, dan is de Volkswagen Golf waarschijnlijk een beter plan. Net wat meer beenruimte en ook wat ruimte voor extra bagage die je passagiers met zich meebrengen. Hou je van snelheid, dan heb je meer keuze bij de Volkswagen Golf. Die is natuurlijk als GTI uitvoering leverbaar, bekend van de snelle racewagens met jonge jongens die je vaak ziet, uiteraard zijn er ook wat meer reguliere motoren verkrijgbaar. Daarentegen is de Volkswagen Polo juist wat goedkoper, dus als je focus op het geld ligt is dat een betere keus. Ook in onderhoud is de Volkswagen Polo wat goedkoper. Dat komt vooral doordat de onderdelen voor minder geld verkrijgbaar zijn.

Private leasen van de Volkswagen Polo of Volkswagen Golf

De Volkswagen Polo en Volkswagen Golf staan elk jaar weer samen met hun kleine broertje de Up! in de top van meest geleasete auto’s. Als je kiest voor private lease dan betaal je een vast bedrag per maand voor deze betrouwbare auto’s en hoef je je spaargeld niet in één klap aan te spreken. En dat voor een gloednieuwe auto! De Volkswagen Polo is kleiner en daarmee ook wat goedkoper dan de Volkswagen Golf. Maar je kunt het natuurlijk zo duur maken als je zelf wilt door te kiezen voor uitgebreidere uitvoeringen en de leukste accessoires die je tegenkomt. Bovendien zijn er verschillende manieren van leasing die invloed hebben op je maandbedrag.

Weten welke Volkswagen het beste bij jou past en wat dat voor je financiën betekent? Neem contact met ons op om de mogelijkheden rustig te bespreken.

Private Lease Wijzer
Vergelijk
  • Total (0)
Vergelijk
0