4 redenen waarom een Seat private leasen een uitstekende optie is
  • Honderden aanbiedingen
  • Vergelijk lease deals
  • Gratis offertes aanvragen
Facebook
Twitter


Blog

4 redenen waarom een Seat private leasen een prima optie is

Plaats in vergelijker

Een combinatie van Spaanse dynamiek en Duitse techniek, dat is Seat. In 1950 opgericht door het Spaanse Instituto Nacional de Industria en in 1986 overgenomen door de Volkswagen Groep. De modellen van Seat zijn mateloos populair in Nederland. Niet in de laatste plaats dankzij de goede prijs-kwaliteit verhouding van de auto’s. Met de opkomst van private lease is die populariteit alleen maar toegenomen. Zie jij jezelf binnenkort rijden in zo’n sportieve Seat Ibiza of wendbare Seat Mii? Wij geven je 4 redenen om te kiezen voor private lease.

1. Zelf je ideale Seat samenstellen

Wil je jouw eigen Seat helemaal naar wens samenstellen? Met Seat private lease is het mogelijk! Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle Seat Ateca met de nieuwste technologieën aan boord, een snelle Seat Ibiza met sportieve 18 inch lichtmetalen velgen of een zuinige Seat Mii met navigatie voor in de stad; jij bepaalt zelf hoe jouw ideale Seat eruit moet zien. Om het je gemakkelijker te maken, hebben wij alle Seat modellen en bijbehorende private leasedeals voor je in onze database gezet. Zo kun je eenvoudig verschillende uitvoeringen, aanbiedingen en private leasemaatschappijen met elkaar vergelijken.

2. Vooraf weten wat de kosten zijn

Met private lease betaal je iedere maand een vast bedrag waarvoor je zorgeloos in een nieuwe Seat kunt rijden. Bij dit bedrag zijn alle kosten zoals onderhoud, verzekeringen en wegenbelasting inbegrepen. Je hoeft alleen nog zelf te tanken. De looptijd van een private leasecontract varieert meestal tussen de 24 en 60 maanden en je bepaalt zelf hoeveel kilometers je per jaar denkt te gaan rijden. Zo betaal je nooit te veel en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Wist je bijvoorbeeld dat je al een Seat Mii private leaset voor maar € 220,- per maand?

3. Je Seat altijd goed onderhouden

Zoals gezegd zijn de onderhoudskosten voor je Seat bij het leasebedrag inbegrepen. Het maakt daarbij niet uit of je auto een kleine beurt, grote beurt of bijvoorbeeld nieuwe banden nodig heeft; de kosten worden door de leasemaatschappij betaald. Vaak is de enige voorwaarde dat je je auto naar een erkende Seat garage brengt. Dit heeft als grote voordeel dat er originele onderdelen gebruikt worden als er iets vervangen moet worden en jij altijd in een perfect onderhouden auto rondrijdt.

4. Een Seat private leasen is goedkoper dan kopen

In veel gevallen is private leasen goedkoper dan zelf een nieuwe Seat kopen. Dit heeft te maken met het feit dat leasemaatschappijen auto’s vaak een stuk voordeliger kunnen inkopen, onderhouden en verzekeren, dan dat een particulier dat kan. Bovendien heb je met private lease geen spaargeld of een lening nodig om toch in een spiksplinternieuwe Seat te kunnen rijden. Wil je echt goedkoop leasen? Dan is het verstandig om voor jouw Seat Mii, Leon, Ibiza, Ateca of Arona de verschillende leaseaanbieders te vergelijken op maandkosten, contractduur en aantal kilometers per jaar.

Via Private Lease Wijzer vind je eenvoudig de beste deal voor jouw nieuwe Seat. Heb je naar aanleiding van dit artikel vragen of wil je graag meer informatie? Dan ben je uiteraard van harte welkom om contact met Private Lease Wijzer op te nemen.

Private Lease Wijzer
Vergelijk
  • Total (0)
Vergelijk
0