Waarom is Volkswagen toch zo`n populair automerk?

Een nieuwe auto kopen doe je niet zo vaak, dus als je toe bent aan wat nieuws, wil je wel het goede merk te pakken hebben. In je zoektocht zul je ontdekken dat je veel Volkswagens tegenkomt. Om een of andere reden is het een erg populair merk, maar hoe kan dat eigenlijk? We vertellen je er graag meer over.

volkswagen populair automerk

Volkswagen is een van de meest verkochte automerken

De Volkswagen doet het al jarenlang goed in de top vijf van bestverkochte auto’s wereldwijd ooit. Het merk bestaat al sinds 1937 en is in al die jaren uitgegroeid tot een wereldspeler van formaat. Volkswagens zijn er voor iedereen. Ze zijn goed betaalbaar en bieden veel comfort en luxe voor hun geld. En of je nou altijd alleen in de auto zit of je hele gezin meeneemt, er is altijd een Volkswagen te vinden die past bij jouw eisen. De meeste bekende auto’s van Volkswagen zijn toch de Kever en de Golf. De eerste kom je nu vooral nog tegen als oldtimer, de Golf is populair onder snelle jongens, maar doet het ook goed bij jonge gezinnen en mensen die de kinderen juist weer de deur uit hebben.

Volkswagen overleefde emissieschandaal in 2015

Natuurlijk herinner jij je ook het emissieschandaal van Volkswagen. Dat was in 2015. Er werden 11 miljoen auto’s wereldwijd teruggeroepen, omdat de uitslagen van de emissietests niet zouden kloppen. Maar dat getal hè, 11 miljoen… dat zegt misschien al genoeg. En zeg nou zelf, heb jij door dit hele verhaal overwogen een ander merk te kopen? Volkswagen stond altijd voor degelijkheid en dat staat het nog steeds. Zelfs na zo’n zware storm, die het merk hel goed wist te doorstaan.

Volkswagen private lease: betaalbare luxe

Zoals gezegd is de Volkswagen doorgaans een prima betaalbare auto. Misschien vind je het alsnog veel geld en dat is natuurlijk ook zo. Dan is private lease wellicht een optie voor je. Zelfs als je een groot gezin hebt, kun je met private lease uit de voeten. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Volkswagen Tiguan private lease? Superhandig, je betaalt elke maand een vast bedrag en hebt daarvoor toch een degelijke auto van formaat op de oprit staan. Volkswagens zijn altijd voorzien van de nieuwste technieken en ze bieden veel comfort en luxe voor een overzichtelijk bedrag.

Meer weten over private lease?

Wil je meer weten over de opties die private lease voor jou kan bieden of ben je nieuwsgierig naar welke Volkswagen het beste bij jou past? Zoek je het wellicht toch bij andere merken? Wat je vraag ook is, wij helpen je verder. Neem gerust eens contactop zodat we de mogelijkheden rustig kunnen bespreken.