Wat was de meest aangevraagde private lease auto van 2019? - Private Lease Wijzer
  • Honderden aanbiedingen
  • Vergelijk lease deals
  • Gratis offertes aanvragen
Facebook
Twitter


Blog

Wat was de meest aangevraagde private lease auto van 2019?

Plaats in vergelijker

Het einde van 2019 is in zicht. Tijd om te reflecteren op het afgelopen jaar. Op basis van cijfers en lijstjes geven wij een antwoord op de vraag wat de meest aangevraagde private lease auto van 2019 is. Vervolgens zoomen we in op de terechte winnaar en bekijken we aantal technische innovaties waarover deze auto beschikt.

Volkswagen: Het meest verkochte automerk van Nederland

Volkswagen is het meest verkochte automerk van Nederland. Als het aankomt op private lease, kent Volkswagen een uitgebreid aanbod dat de laatste jaren flink is uitgebreid, met name met nieuwe compacte SUV’s. Echter, de Volkswagen Polo en de Volkswagen Golf zijn ook nog springlevend en bovendien goedkoper om te private leasen dan bijvoorbeeld de (compacte SUV) Volkswagen T-Roc. Volkswagen staat bekend om haar kwaliteiten. Je kunt hierbij denken aan een goede afwerking, een degelijke bouwkwaliteit en gebruiksgemak.

Volkswagen Polo: De meeste registraties in juni 2019

In 2018 heeft Private Lease Wijzer de Volkswagen Polo als de meest populaire private lease auto van dat jaar benoemd. Wanneer we kijken naar de meeste registraties in juni 2019, zien we dat de Volkswagen Polo er 650 telde en zijn voorganger, de Toyota Aygo, 606 registraties. Kijkend naar de cijfers, afkomstig van onder andere RAI Vereniging en CAR Monitor, van de eerste drie maanden van 2019, domineerden Volkswagen (Golf en Polo) en Skoda de lijst in januari. In maart van datzelfde jaar kregen Ford en Volkswagen (Polo) te maken met een elektrische concurrent: de Tesla Model 3. Als het aankomt op andere lijstjes met daarin populaire private lease auto’s, dan komt de Volkswagen Polo daar altijd in terug. Deze auto is altijd als grote kanshebber voor de populairste lease auto van 2019 genoemd. Op basis van al deze gegevens benoemen wij dan ook de Volkswagen Polo tot de meest aangevraagde private lease auto van 2019.

Ruimer, sportiever en standaard luxer uitgerust

Sinds 1975 geproduceerd. En een van de populairste auto’s van ons land. Dat is waar de Volkswagen Polo in ieder geval voor staat. Waar je rijklaar voor de standaard uitrusting van deze auto meer dan €15.000 betaalt, kun je de Volkswagen Polo private leasen vanaf €249,- per maand. En dat bedrag is inclusief alle bijkomende kosten. De nieuwste Volkswagen Polo – leverbaar in 6 verschillende uitvoeringen, zoals de Trendline en de GTI – is volgens de ontwikkelaars ervan meer ruim, meer sportief en standaard luxer uitgerust dan voorheen. Net als vele andere auto’s die slimmer worden, bezit ook de Volkswagen Polo tal van technische innovaties, die het rijden aangenamer en veiliger maken. Een voorbeeld van zo’n technische innovatie is het Active Info Display. Hiermee is informatie met betrekking tot jouw rijgedrag, het aantal toeren en de snelheid eenvoudig in te zien in het digitale dashboard. Een draadloze telefoonoplader in het dashboard is een ander voorbeeld van zo’n technische innovatie. Met behulp van de nieuwste QI-techniek hebben de makers van de Volkswagen Polo dit voor elkaar gekregen, waardoor jij je geen zorgen meer hoeft te maken over het hebben van een lege telefoon. Tot slot, bezit de Volkswagen Polo een soepel en ruim touchscreen om daarmee het complete infotainmentsysteem – denk aan: muziek, navigatie en airconditioning – te beheren.

Ben je op zoek naar een goede Volkswagen Polo private lease deal? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder met jouw wensen en behoeften!

Private Lease Wijzer
Vergelijk
  • Total (0)
Vergelijk
0