Ontdek de mogelijkheden van Peugeot private lease | Private Lease Wijzer
  • Honderden aanbiedingen
  • Vergelijk lease deals
  • Gratis offertes aanvragen
Facebook
Twitter


Blog

De mogelijkheden van Peugeot private lease

Plaats in vergelijker

Peugeot. Een merk, dat sinds 1810 bestaat. Alleen toen stond het nog niet bekend om zijn auto’s, maar maakte het Franse bedrijf koffiemolens en fietsen. Het was bijna 80 jaar later, in 1889, dat de eerste auto door Armand Peugeot gebouwd werd. In 2008 rolde de 50 miljoenste auto van de assemblage band. Sindsdien is het merk uitgegroeid tot een van de drie grote Europese autofabrikanten van dit moment en produceert het zo’n 2 miljoen producten per jaar, waaronder auto’s, motors en sportwagens. In 2017 draaide het Franse bedrijf een omzet van rond de 65 miljard euro. Ook Peugeot speelt in op de laatste trends en nieuwste innovaties. In dit artikel vertellen wij je daarover graag meer, alsmede over de mogelijkheden voor wat betreft private lease.

Laatste trends en nieuwste innovaties

Zoals gezegd, speelt dit automerk hierop in. De nieuwste modellen rijden bijvoorbeeld rond op zogenaamde Pure Tech- of BlueHDi motoren. Dit in combinatie met automatische transmissie, maakt dat het Franse bedrijf een weg in rijdt naar een nieuw tijdperk met efficiëntere en zuinigere SUV’s. In een Peugeot ben je ook altijd verbonden. Ter voorbeeld: een digitaal instrumentenpaneel, actieve parkeerhulp, een 360 graden achteruitrij-camera en drive assistance, zijn opties die het rijden in een Peugeot veiliger en comfortabeler maken. Ook op het gebied van ruimte (denk aan zitruimte voor de kinderen of bagageruimte voor de aankomende vakantie) heeft dit automerk het goed voor elkaar.

Peugeot private lease

Hoe zit dat met de mogelijkheden van Peugeot private lease? De verschillende Peugeot private lease modellen die via de Private Lease Wijzer worden aangeboden, zullen je doen verrassen voor wat betreft hun vele mogelijkheden. Een van die modellen is de Peugeot 108. Een auto die ieder jaar weer hoog in de verkooplijsten staat, onder andere vanwege het feit dat steeds meer consumenten dit model private leasen. De Peugeot 108 is een moderne en comfortabele stadsauto, voorzien van de nieuwste technologie. Je kunt zelf de private lease samenstellen, waarbij je de auto je volledig eigen kunt maken door middel van zogenaamde Upgrade Packs. Je kunt hierbij denken aan een drie- of vijfdeurs hatchback, acht verschillende kleuren, zeven personalisatiethema’s, verschillende uitvoeringen voor wat betreft het interieur en zelfs een reusachtig open dak (de Peugeot 108 Top). Het leasen van dit model kan al voor een bedrag vanaf €214,- per maand. Naast de Peugeot 108 kun je via Private Lease Wijzer ook de Peugeot 208 private leasen, evenals de Peugeot 2008 en 3008.

Duizelt het je allemaal na het lezen van dit artikel? Geen zorgen! Neem gerust contact met ons op en wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van Peugeot private lease.

Private Lease Wijzer
Vergelijk
  • Total (0)
Vergelijk
0