Waarom je beter vandaag dan morgen een Kia Picanto moet private leasen - Private Lease Wijzer
  • Honderden aanbiedingen
  • Vergelijk lease deals
  • Gratis offertes aanvragen
Facebook
Twitter


Blog

Waarom je beter vandaag dan morgen een Kia Picanto moet private leasen

Plaats in vergelijker

Private lease wordt steeds gewoner in Nederland. Dat is wel begrijpelijk want je weet precies waar je aan toe bent. Het grote voordeel van een auto leasen is namelijk dat je een vast bedrag per maand betaalt en dat er geen onverwachte kosten zijn. Niet zo gek dus dat steeds meer mensen kiezen voor private lease. Er is keuze genoeg in auto’s dus het is alleen zaak dat je kijkt welke auto past bij jouw wensen. Een van de meest populaire auto’s in de private lease top-10 is de Kia Picanto. Wat maakt deze auto nu zo aantrekkelijk?

Grote kleine auto

Een Kia Picanto valt onder de kleine auto’s binnen de private lease. Dat betekent dat dit model gericht is op specifieke doelgroepen. Maar dit model is meer dan een kleine auto. Allereerst is de nieuwe Kia Picanto de ruimste in deze klasse. De auto bevat genoeg ruimte om het nodige mee te nemen. De standaard bagageruimte is maar liefst 255 liter. Omdat de auto vijf deuren heeft, kun je gemakkelijk gebruik maken van de achterbank. Of je nu kinderen of medepassagiers meeneemt of dat je flink wat spullen moet verplaatsen. Bovendien is de Picanto zuinig in gebruik. En hoewel het de ideale stadsauto is rijdt deze Kia zelfs met een snelheid van 100 kilometer per uur verrassend stil over de weg. De carrosserie is degelijk en voelt stevig aan. Vandaar dat je de Picanto kunt zien als een grote kleine auto!

Zorgeloos rijden voor een goede prijs

Tegenwoordig zijn veel auto’s uitgerust met handige en prettige extra’s. Dat geldt zeker ook voor de Kia. Wat kun je verwachten? Ieder model heeft een geïntegreerde radio/MP3-speler, inclusief AUX & USB. Daarnaast beschikt de Kia Picanto over een 7’’ Full Map navigatiesysteem incl. TomTom Live services, Android Auto en Apple Carplay. Met al deze features in de standaard uitrusting is de Picanto dé stadsauto om te leasen. En voordelig is die daarnaast zeker. Niet voor niets is deze auto geliefd als leaseauto. Je kunt de Kia Picanto private leasen al vanaf slechts €185,- per maand. In deze prijs is alles inbegrepen, behalve de benzine.

Ruime keuze

Niet iedereen heeft dezelfde wensen en wil dezelfde features. Standaard beschikt de Kia Picanto al over heel veel handige features. Maar er is meer! De nieuwste Kia Picanto is leverbaar in zeven uitvoeringen. Er zit dus altijd wel een geschikte Kia Picanto voor jou tussen. Een die volledig is afgestemd op al jouw wensen! En al deze modellen zijn beschikbaar voor private lease. Voordeel van private lease is dat je geen bedrag meer in één keer moet betalen om over een auto te beschikken. Bovendien is de auto die je private leaset nieuw waardoor er minder kans is op technische problemen.

Wil je meer weten over lease auto’s vergelijken of over welk model past bij jouw wensen? Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Private Lease Wijzer
Vergelijk
  • Total (0)
Vergelijk
0