Private lease automerken battle: Toyota versus Peugeot
  • Honderden aanbiedingen
  • Vergelijk lease deals
  • Gratis offertes aanvragen
Facebook
Twitter


Blog

De private lease automerken battle: Toyota versus Peugeot

Plaats in vergelijker

Private lease is een zeer aantrekkelijke vorm van autorijden. Voor een vast bedrag per maand en zonder onverwachte bijkomende kosten, omdat alles inbegrepen is. Zo kom je achteraf niet voor (financiële) verrassingen te staan. In dit artikel gaan wij dieper in op twee populaire private lease kandidaten: Toyota en Peugeot. Ting ting ting, the battle begins!

Kandidaat Toyota

Voordat we het gaan hebben over Toyota private lease, geven we eerst een soort van profielschets van deze kandidaat zelf: het automerk Toyota. Toyota Motor Corporation is een Japans bedrijf opgericht in 1937 door Kiichiro Toyoda. Samen met General Motors en Volkswagen AG behoort Toyota tot een van de drie grootste autofabrikanten ter wereld. Jaarlijks produceert Toyota zo’n 10 miljoen voertuigen. Daarnaast staat dit Japanse bedrijf bekend om de ontwikkeling van robots en biotechnologie. De oprichter van Toyota had zichzelf ten doel gesteld om ’s werelds beste auto’s te produceren. Om die reden introduceerde hij (de principes van) lean manufacturing. Lean manufacturing (of production) is een managementfilosofie waarbij getracht wordt om maximale waarde voor de klant te realiseren met zo min mogelijk verspilling. Mede hierdoor staat Toyota al jaren bekend om hun betrouwbaarheid.

Toyota private lease

Steeds meer consumenten kiezen ervoor om een Toyota Aygo, Prius of C-HR te private leasen. Toyota speelt in op de populariteit van private lease en biedt inmiddels zowel private lease als private flex lease aan. De voordelen van Toyota private lease zijn erg aantrekkelijk. Je kunt hierbij denken aan 1) het rijden in een gloednieuwe Toyota zonder dat je een grote betaling hiervoor hoeft te doen, 2) is jouw Toyota dealer niet alleen een aanspreekpunt, maar 3) zorgt deze er ook voor dat jouw Toyota goed onderhouden blijft. De nieuwste variant van de Toyota Aygo is sinds mei van dit jaar op de markt. Rijklaar kost deze auto een kleine €12.000,-. Kies je voor Toyota Aygo private lease, dan kan dat al voor een bedrag vanaf €185,- per maand inclusief bijkomende kosten zoals afschrijving, onderhoud, reparatie en banden.

Kandidaat Peugeot

De tweede kandidaat in deze private lease automerken battle is Peugeot. Dit Franse merk dateert al uit 1810, toen het nog koffiemolens en fietsen maakte. In 1889 werd de eerste auto gebouwd door Armand Peugeot. Inmiddels is dit automerk uitgegroeid tot een van de drie grote Europese autofabrikanten. Jaarlijks produceert Peugeot zo’n 2 miljoen producten, waaronder auto’s, motors en sportwagens. Ook dit automerk speelt in op de laatste trends en nieuwste innovaties. Zo rijden de nieuwste modellen rond op zogenaamde Pure Tech- of BlueHDi motoren. Dit gecombineerd met automatische transmissie, maakt dat Peugeot de weg in slaat naar een nieuw tijdperk van efficiënte en zuinigere SUV’s.

Peugeot private lease

Wanneer je kiest voor Peugeot private lease ben je altijd verbonden. Wist je dat er Peugeots zijn die beschikken over een digitaal instrumentenpaneel, actieve parkeerhulp, 360 graden achteruitrij camera en een drive assistance die het rijden niet alleen veiliger, maar ook comfortabeler maken? Ook voor meer bagageruimte of zitruimte zit je letterlijk en figuurlijk goed bij dit automerk. De Peugeot 108 staat ieder jaar weer hoog in de verkooplijsten, mede doordat steeds meer consumenten ervoor kiezen om deze auto te private leasen. Voor de nieuwprijs voor deze auto moet je denken aan een bedrag vanaf €12.500,-. Kies je voor Peugeot 108 private lease, dan kan dat al voor een bedrag vanaf €214,- per maand.

En? Welk automerk heeft voor jou deze private lease battle gewonnen? Mocht je er na het lezen van dit artikel nog niet uit zijn en hulp nodig hebben bij het lease auto’s vergelijken, dan kun je gerust contact met ons opnemen. Wij helpen je graag op weg!

  1. […] zie je Toyota private lease aanbiedingen voorbijkomen, waarbij de Aygo, Yaris en Auris de meest geleasete modellen zijn. Daar […]

Private Lease Wijzer
Vergelijk
  • Total (0)
Vergelijk
0