3 tips bij het vinden van de juiste Private Lease Aanbieding
  • Honderden aanbiedingen
  • Vergelijk lease deals
  • Gratis offertes aanvragen
Facebook
Twitter


Blog

3 tips bij het vinden van de ideale private lease aanbieding

Plaats in vergelijker

Private lease. Steeds meer consumenten doen hieraan. Het huren – in plaats van het kopen – van een auto, voor een van tevoren afgesproken termijn. Eerdere prognoses voorspelden een aantal van zo’n 100.00 lease auto’s in 2020. Echter, dat aantal was in 2017 al ruimschoots behaald. Private lease neemt dus in populariteit toe, alsmede het bestaan van het aantal private lease maatschappijen die populaire lease auto’s zoals de Kia Picanto, de Volkswagen Polo en de Renault Clio voor stuntprijzen aanbieden. Logisch dat je door de bomen de juiste private lease aanbieding niet meer ziet. Om die reden geven wij je in dit artikel 3 tips die je daarbij helpen.

1. Maak gebruik van de Private Lease Wijzer

Een van de eerste stappen op weg naar het vinden van de juiste private lease aanbieding is: maak gebruik van de Private Lease Wijzer. Dat is een objectieve plek waar je alle private lease deals van diverse private lease maatschappijen met elkaar kunt vergelijken. Onze missie is het vergelijken van auto’s. Wij faciliteren een portaal waar consumenten:

  1. in contact kunnen komen met private lease maatschappijen;
  2. gratis offertes aan kunnen vragen;
  3. meer kunnen leren over de aangesloten private lease maatschappijen bij hen in de buurt;
  4. meer kunnen leren over private lease in het algemeen.

2. Denk na over het type auto: occasion of nieuw?

De volgende stap bij het zoeken naar de juiste private lease deal is: bepaal of je een occasion of een nieuwe auto wilt leasen. Met die eerste wordt ook wel een “tweedehands auto waarvoor al eens een kentekenbewijs is afgegeven aan een eerdere eigenaar” bedoeld. De keuze voor een van beiden, occasion of nieuw, kan flink schelen in de maandelijkse kosten. Kies je voor een zogenaamde occasion lease, dan kies je voor lagere kosten per maand en een kortere contractduur. Daarnaast zijn deze auto’s vaak nog relatief jong en hebben ze weinig kilometers gereden. Echter, de keuze in occasions is beperkt. Kies je ervoor om een nieuwe auto te private leasen, dan kun je – naast “nieuw” rijden natuurlijk – zelf bepalen wat voor pakketten er worden toegevoegd aan de auto. Echter, de contractduur is langer dan bij een occasion lease, waardoor je langer aan relatief hoge maandelijkse kosten vastzit.

3. Controleer welke kostenposten zijn inbegrepen bij de private lease aanbieding

Een andere tip bij het vinden van de juiste private lease aanbieding is: controleer welke kostenposten er allemaal bij de maandelijkse kosten zijn inbegrepen. Dit kan namelijk bij de ene private lease maatschappij anders zijn opgebouwd dan bij de andere. Je kunt hierbij denken aan kosten voor een rechtsbijstandsverzekering of vervangend vervoer. Deze kosten kunnen bij de ene private lease maatschappij standaard bij het pakket zijn inbegrepen, terwijl je ze bij de andere optioneel kunt toevoegen.

Wij hopen dat we je met bovenstaande tips een flink eind op weg hebben geholpen. Heb je toch nog wat hulp nodig bij het vergelijken van auto’s en private lease contracten? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op.

Private Lease Wijzer
Vergelijk
  • Total (0)
Vergelijk
0