De beste Fiat Tipo Stationwagon Private Lease Deals!

De Fiat Tipo werd sinds de jaren tachtig tot ongeveer 1995 verkocht als een vlotte auto in het C-segment. Na een pauze van 20 jaar werd de Tipo in 2015 weer geherintroduceerd en kwam Fiat direct met drie variante; een sedan, de hatchback en de stationwagon die we hier presenteren.   Lees minder Deze auto rijdt op benzine en levert maximaal 95pk aan vermogen. Verder ziet de Fiat Tipo Stationwagon er indrukwekkend uit vanwege het stoere uiterlijk. Van binnen is het interieur ongelofelijk ruim. Zelfs voor de langste mensen is er genoeg ruimte en met een bagageruim van 550 liter neem je zonder probleem al je spullen mee. Neem daarbij een auto die op het gebied van technologie helemaal bij de tijd is. Wat dacht je van handige apps waarmee je je favoriete muziek kan afspelen of je rijstijl kan verbeteren zodat je meewerkt aan een gezondere uitstoot van auto’s. Uiteraard zijn er voor de Tipo Stationwagon ook tal van opties beschikbaar, zoals een achteruitrijcamera, een ingebouwd Tom-Tom 3D-navigatiesysteem en bluetooth. Opties die het autorijden nóg comfortabeler maken.
Fiat Tipo Stationwagon Private Lease

De beste Fiat Tipo Stationwagon Private Lease Deals!

Fiat Tipo stationwagon private lease

Op zoek naar een Fiat private lease aanbieding? Dan is de Tipo een interessante mogelijkheid. De nieuwste versie van de Fiat Tipo Stationwagon is sinds januari 2017 op de markt. Rijklaar betaal je maar liefst € 20.995,- maar gelukkig valt deze auto ook al te private leasen vanaf slechts € 349,- per maand, inclusief alle bijkomende kosten zoals afschrijving, verzekeringen en onderhoud. Bekijk de beste Fiat Tipo Stationwagon private lease deals van de aangesloten leasemaatschappijen op deze pagina en vraag vrijblijvend offertes aan. Laat je eens verrassen door de mogelijkheden!

Tip: Iedere maatschappij heeft andere voorwaarden en daarom is het goed om de aanbiedingen met elkaar te vergelijken middels onze private lease vergelijker. Vergelijk private lease auto’s en vind de beste deal!