De beste Citroën C5 Private Lease Deals!

De Citroën C5 is een van de nieuwste auto’s geproduceerd door Citroën. Het is een schitterende SUV met een stoer en tegelijkertijd beschermend uiterlijk. De auto is een echte Citroën, herkenbaar door de klassieke designelementen die de auto kenmerken zoals de airbumps, de karakteristieke dakrelingen en de bescherming van de dorpels en de wielkasten. Lees minder Daarnaast heeft de auto, zoals alle auto’s van Citroën, veel verschillende mogelijkheden om de auto te personaliseren.
Citroën C5 Private Lease

De voordelen van Citroën C5 Private Lease

De Citroën C5 heeft niet alleen een stoer en aantrekkelijk uiterlijk, het is ook nog eens een van de meest comfortabele SUV’s van zijn segment. Citroën heeft twee unieke innovaties toegepast op deze auto: een vering met Progressive Hydraulic Cushions en Advanced Comfort Seats. De SUV heeft drie verschuifbare, wegklapbare en individuele achterbankstoelen die alle drie ook een verstelbare rugleuning hebben. Hierdoor is de SUV een van de ruimste auto’s in zijn segment. Ook de bagageruimte is ruimtelijk, met een inhoud van 580 tot wel 720 liter is er ruimte voor al je spullen en bagage.

Alternatieve Citroën private lease opties

Wil je een Citroën auto, maar toch niet overtuigd van de C5 ? Geen zorgen, wij helpen je graag verder aan een andere Citroën private lease deal. Zo kan je bijvoorbeeld een Citroën C1 private leasen. De C1 is de beste keuze wanneer je opzoek bent naar een frisse stadsauto. De auto heeft compacte afmetingen en een superieure wendbaarheid. Op zoek naar een auto waarmee een nieuw tijdperk wordt ingeluid? Private lease de Citroën C3! De C3 heeft een krachtige uitstraling en een dynamische look. Wil jij zorgeloos rijden op alle soorten ondergrond? Private lease de Citroën C3 Aircross! De gloednieuwe C3 Aircross heeft grote wielen en bodemvrijheid met daarbij Grip Control met Hill Descent Assist. Daarnaast onderscheidt de auto zich door zijn frisse, originele en krachtige ontwerp. Op zoek naar een complete gezinsauto? Kies dan voor een Citroën C4 private lease deal. De C4 is uitgerust met een nieuw lichtsignatuur en aerodynamisch silhouet. Daarbij is de auto rijk aan verschillende technologieën zoals 20 rijhulp systemen. Wil je auto die beschikt over een maximale binnenruimte? Private lease de Citroën C4 Spacetourer! De C4 Spacetourer kan al jouw wensen voldoen wat betreft vervoersmogelijkheden en indeling. Er is o.a. een optie om onder de laadvloer opgeborgen stoelen op te klappen. Daarbij is de auto uitgerust met 17 inch velgen en achterlichten met een 3D effect.

Tip: Iedere maatschappij heeft andere voorwaarden en daarom is het goed om de aanbiedingen met elkaar te vergelijken middels onze private lease vergelijker. Vergelijk private lease aanbiedingen en vind de deal die het beste bij je past!