Wat is nu het goedkoopste auto abonnement? Private Lease Wijzer
 • Honderden aanbiedingen
 • Vergelijk lease deals
 • Gratis offertes aanvragen
Facebook
Twitter


Blog

Wat is het goedkoopste auto abonnement per maand?

Plaats in vergelijker

Stel je eens voor: geen dure aankoop, geen onderhoudskosten en geen zorgen over verzekeringen. Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar het is werkelijkheid geworden dankzij auto-abonnementen. Auto-abonnementen zijn de nieuwe manier van autorijden en bieden een alternatieve manier van vervoer zonder de zorgen en kosten van het bezit van een auto.

Wat is een auto-abonnement precies?

Een flexibel auto-abonnement is een maandelijks abonnement waarbij je toegang hebt tot een scala aan voertuigen, variërend van personenauto’s tot bedrijfsauto’s. Je betaalt een vast bedrag per maand voor het gebruik van de auto, inclusief verzekeringen, onderhoud en parkeerkosten. Het enige wat je hoeft te doen is je abonnement opzeggen wanneer je het niet meer nodig hebt.

Voordelen van een auto-abonnement

 1. Flexibiliteit: Met een auto-abonnement heb je de flexibiliteit om elke keer een andere auto te kiezen die aansluit bij je vervoersbehoefte, zonder je zorgen te maken over kosten voor verzekeringen, onderhoud of afschrijvingen.
 2. Gemak: Je hoeft geen auto te kopen of te onderhouden, en hebt altijd toegang tot een auto wanneer je die nodig hebt.
 3. Lagere kosten: De maandelijkse kosten voor een auto-abonnement zijn in veel gevallen lager dan de kosten van het kopen en onderhouden van een auto.
 4. Zorgeloos vervoer: Je hoeft je geen zorgen te maken over verzekeringen, onderhoud, parkeerkosten of het op de juiste manier opslaan van de auto wanneer je hem niet gebruikt.
 5. Gemakkelijk opzeggen: Je kunt het auto abonnement maandelijks opzeggen

Goedkoop een auto abonnement afsluiten? Dit zijn de 5 goedkoopste van dit moment:

Er zijn veel verschillende auto abonnementen op de markt, waarbij de kosten sterk kunnen variëren. Het is echter mogelijk om ook voordeliger auto abonnementen te vinden, die toch voldoen aan uw verwachtingen en behoeften. Hieronder staan de 5 goedkoopste auto abonnementen op een rijtje, zodat u een overzicht heeft van de verschillende opties en hun prijzen.

1. Mitsubishi Space Star auto abonnement vanaf €459

Klik hier voor de goedkoopste Mitsubishi Space Star auto abonnement deals!

Mitsubishi Space Star private lease

2. SEAT Mii auto abonnement vanaf €499

Klik hier voor de goedkoopste SEAT Mii auto abonnement deals!

SEAT Mii private lease

3. Citroën C1 auto abonnement vanaf €499

Klik hier voor de goedkoopste Citroën C1 auto abonnement deals!

Citroën C1 private lease

4. Peugeot 108 auto abonnement vanaf €499

Klik hier voor de goedkoopste Peugeot 108 auto abonnement deals!

Peugeot 108 private lease

5. Volkswagen Up! auto abonnement vanaf €499

Klik hier voor de goedkoopste Volkswagen Up! auto abonnement deals!

Volkswagen Up private lease

Deze auto’s zijn allemaal beschikbaar inclusief 1.250 vrij kilometers per maand. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Ben je buiten een auto abonnement op zoek naar geschikte private lease auto naar jouw behoefte? Bekijk dan onze top 10 goedkoopste private lease auto’s blog of de top 10 goedkoopste elektrische private lease auto’s blog.

Dit zijn de 3 goedkoopste auto abonnementen van dit moment:

 1. Mitsubishi Space Star auto abonnement vanaf €459
 2. SEAT Mii auto abonnement vanaf €489
 3. Citroën C1 auto abonnement vanaf €489

 

Het afsluiten van een auto abonnement heeft meerdere voordelen. Dit zijn de drie grootste voordelen van het afsluiten van een auto abonnement:

 1. Flexibiliteit: Een auto-abonnement biedt veel flexibiliteit. Je hoeft je geen zorgen te maken over het kopen of leasen van een auto, wat een grote investering kan zijn. Bij een abonnement kun je vaak kiezen uit verschillende auto’s en modellen en kun je het abonnement aanpassen aan jouw behoeften en budget. Bovendien kun je het abonnement vaak op elk moment opzeggen, waardoor je niet vastzit aan een langdurig contract.
 2. Geen onverwachte kosten: Bij een auto-abonnement zijn de kosten meestal inclusief verzekering, wegenbelasting, onderhoud en reparaties. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over onverwachte kosten zoals reparatiekosten of verzekeringen. Je betaalt gewoon een vast bedrag per maand en kunt de auto gebruiken zolang je abonnement loopt. Dit geeft veel mensen financiële zekerheid en duidelijkheid.
 3. Gemak: Met een auto-abonnement hoef je je geen zorgen te maken over onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, deze worden vaak voor je geregeld. Bovendien zijn veel auto-abonnementen inclusief pechhulp, wat extra gemoedsrust biedt. Ook hoef je geen tijd en moeite te steken in het verkopen van een auto als je deze niet meer nodig hebt. Je kunt gewoon het abonnement opzeggen en de auto terugbrengen aan het einde van de looptijd. Dit kan vooral handig zijn voor mensen die geen ervaring hebben met het kopen of verkopen van auto’s.

Een auto-abonnement is een abonnementsdienst waarbij je voor een vast bedrag per maand toegang krijgt tot een auto zonder dat je deze hoeft te kopen of te leasen. In plaats daarvan huur je de auto voor een bepaalde periode en kun je deze gebruiken voor persoonlijk of zakelijk gebruik.

Bij een auto-abonnement zijn de kosten meestal inclusief verzekering, wegenbelasting, onderhoud en reparaties. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over extra kosten zoals reparatiekosten of verzekeringen. Je betaalt gewoon een vast bedrag per maand en je kunt de auto gebruiken zolang je abonnement loopt.

Private Lease Wijzer
Vergelijk
 • Total (0)
Vergelijk
0