Renault Twingo: van lelijk eendje naar mooie zwaan - Private Lease Wijzer
  • Honderden aanbiedingen
  • Vergelijk lease deals
  • Gratis offertes aanvragen
Facebook
Twitter


Blog

De Renault Twingo: van lelijk eendje naar mooie zwaan

Plaats in vergelijker

Denk je aan Renault, dan denk je aan Frankrijk. Het is niet alleen een Franse autofabrikant, maar ook een gelijknamig Frans automerk. Sinds 1899 produceert het bedrijf onder andere personenauto’s, bedrijfswagens, trucks, tractoren en vliegtuigmotoren. In dit artikel focussen we ons voornamelijk op die eerste: personenauto’s. Meer in het bijzonder op (het private leasen van) de Renault Twingo. Om dat te kunnen doen, gaan we eerst wat dieper in op de geschiedenis van deze autofabrikant.

Renault: autofabrikant

Voor wat betreft personenauto’s, produceert Renault sinds de jaren negentig auto’s die vandaag de dag nog steeds onderdeel van ons straatbeeld zijn. Denk maar aan de Renault Clio of de Espace. Die eerste werd al in 1990 geïntroduceerd, die laatste is een van de meest succesvolle auto’s uit de geschiedenis van het Franse bedrijf. Renault is momenteel marktleider. Daarnaast is het een van de grootste autofabrikanten in Europa. In 2014 bijvoorbeeld verkocht het bedrijf maar liefst 2,7 miljoen voertuigen én werd het meerdere keren onderscheiden met prijzen voor de Auto van het Jaar in Europa.

Renault: automerk

De Renault Clio, Renault Twingo en Renault Mégane hebben allemaal een make-over gekregen. Met name de Renault Twingo is veranderd van een lelijk eendje in een mooie zwaan. Deze nieuwe versies behoren tot een van de meest populaire auto’s in Nederland. Tegenwoordig kun je deze auto’s niet alleen kopen, maar ook private leasen. Inderdaad, ook dit automerk is met de huidige private lease trend meegegaan.

De Renault Twingo private leasen

In Nederland is Renault al vele jaren lang een populaire auto, net als in de rest van Europa. Steeds meer consumenten willen dit automerk private leasen. Dat maakt dat het aandeel Renault Twingo private lease – ook die van de Clio trouwens – in rap tempo toeneemt. Ieder jaar weer staan beide modellen hoog in de populariteitslijsten. Niet zo gek, want het private leasen van een gloednieuwe auto is gewoon enorm interessant. Om dat te kunnen doen, heb je overigens geen spaarbedrag nodig. Slechts een vast bedrag per maand voor de auto en bijkomende kosten. De Renault Twingo is verkrijgbaar in maar liefst zes verschillende versies. Daarmee zit er vast wel een mooie zwaan voor jou bij tussen. Verder zit de auto vol met interessante mogelijkheden, heeft het Franse autootje een stoer uiterlijk en is deze ruimer dan ooit.

Ben je geïnteresseerd geraakt in het private leasen van een Renault Twingo? Of wil je meerdere auto’s en private lease contracten met elkaar vergelijken? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen je graag op weg!

Private Lease Wijzer
Vergelijk
  • Total (0)
Vergelijk
0