Renault Clio - Lees waarom deze auto zo populair is als private lease
  • Honderden aanbiedingen
  • Vergelijk lease deals
  • Gratis offertes aanvragen
Facebook
Twitter


Blog

Renault Clio private leasen? Lees waarom deze auto zo populair is

Plaats in vergelijker

Wie de trends een beetje volgt, zal wel weten dat een auto private leasen tegenwoordig helemaal hip is. In plaats van een auto te kopen, sluit je een contract af voor bepaalde tijd met een bepaald aantal kilometers. Je betaalt elke maand voor onderhoud, reparaties, verzekeringen en belastingen. Alleen de benzinekosten zijn voor jou en de overige kost zitten afgedekt in je maandbedrag. Zekerheid en duidelijkheid dus, geen wonder dat zoveel mensen kiezen voor een private lease deal. Het Franse merk Renault heeft sinds 1990 het model Clio op de markt, een zeer populaire private lease auto die je ieder jaar weer hoog in de verkooplijsten terug vindt, maar waarom eigenlijk?

De Renault Clio private leasen

De Renault Clio is een sportieve auto uit het B-segment. Dat zijn niet de grootste auto’s, maar vaak wel fijne en praktische modellen. Of je nou alleen de weg op gaat of je hele gezin mee wilt nemen, de Renault Clio private leasen is voor iedereen een goed idee. De Renault Clio was niet voor niets de bestverkochte auto van 2017. Het is een stoere auto met een rijke uitrusting die bovendien lekker zuinig en stil rijdt. Klinkt aantrekkelijk? Dat is het ook.

Het design

De Renault Clio is zowel van buiten als van binnen wat je noemt een inspirerende auto. Enerzijds is het een stoer, robuust model, maar anderzijds vallen de slanke lijnen en bijzondere wielen op. Precies wat je wilt hebben als je een fijne, maar toch ook vooral mooie auto wilt rijden. Dat geldt ook voor de binnenkant. De stoelen zijn stevig en goed afgewerkt en je kunt de auto helemaal aanpassen aan jouw wensen. Als je overgaat tot private leasen kun je zelf kiezen welke opties je wel en niet wilt hebben, het verschil zie je terug in het maandbedrag.

De uitrusting

Als je de Renault Clio gaat private leasen, weet je zeker dat je veilig op weg gaat. De auto is voorzien van allerhande technische snufjes die het rijden voor jou en je passagiers zo gemakkelijk mogelijk maken en veel comfort bieden. Zo is de bagageruimte lekker groot, kun je kiezen voor opties die het parkeren makkelijk maken en heb je diverse sensoren om ook tijdens slecht weer het zicht goed te houden. Ook hiervoor geldt weer dat je private lease deal zo aangepast kan worden dat de auto volledig voldoet aan jouw wensen. Kies je voor het uitgebreidste pakket, dan gaan je maandlasten omhoog. Neem je genoegen met wat minder, dan merk je dat ook gelijk in je portemonnee.

Weten of de Renault Clio ook perfect is voor jou? Neem eens contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Private Lease Wijzer
Vergelijk
  • Total (0)
Vergelijk
0