Private Lease Vergelijken - 4 tips bij het kiezen van de juiste maatschappij!
  • Honderden aanbiedingen
  • Vergelijk lease deals
  • Gratis offertes aanvragen
Facebook6
Twitter125


Blog

Private lease vergelijken? 4 tips bij het kiezen van de juiste leasemaatschappij

Plaats in vergelijker

Het huren van een auto voor een lange periode in plaats van deze te kopen. Dat is private lease. Een nieuwe trend die tegenwoordig gaande is en die in populariteit toeneemt vanwege het gemak en de lage kosten. Door middel van private lease rijd je namelijk een auto voor een vast bedrag per maand en heb je geen omkijken meer naar bijkomende en onverwachte kosten. Het onderhoud, de verzekeringen en de belasting zitten standaard bij het leasepakket inbegrepen. Eventuele pechhulp en vervangend vervoer kunnen vrijwel altijd voor een kleine meerprijs worden toegevoegd. Ideaal dus wanneer je niet (financieel) in staat bent een auto te kopen, maar toch graag auto wil rijden. Maar hoe kies je nou de juiste leasemaatschappij? We bespreken hier vier tips.

Filter op locatie

Via de tool van Private Lease Wijzer kun je leasemaatschappijen vergelijken. Je vindt er alle private leasemaatschappijen die zijn aangesloten bij de Private Lease Wijzer. Indien je op zoek bent naar een leasemaatschappij bij jou in de buurt, kun je gebruik maken van de zoekfunctie. Vul jouw postcode in en vindt alle private leasemaatschappijen bij jou in de omgeving.

Filter op prijs

Vindt goedkope leaseauto’s door gebruik te maken van de knop ‘Prijs laag-hoog’. De auto’s worden gesorteerd op volgorde van een lage naar een hoge prijs. De Private Lease Wijzer tool maakt het ook mogelijk om je gewenste prijsrange aan te geven. Aan de linkerkant van het scherm kun je in de bovenste balk aangeven hoeveel jij per maand wenst uit te geven aan de leaseauto.

Filter op merk

Vindt jouw Renault, Volkswagen of ander merk leaseauto door je gewenste automerk aan te vinken onder ‘Merk’. De tool van Private Lease Wijzer laat je vervolgens resultaten met alle leaseauto’s van dit merk zien. Dit filter kun je zelfs nog verder verfijnen. Selecteer onder ‘Model’ het automodel dat je wenst. Wordt het een Renault Clio of toch een Volkswagen Polo? Jij hebt het voor het kiezen!

Filter op kilometerrange

Met de tool van Private Lease Wijzer kun je er ook voor kiezen om de beschikbare leaseauto’s te filteren op het aantal kilometers per maand. Kies voor de knop ‘Km per maand hoog-laag’ als je een echte kilometervreter bent en vaak onderweg zal zijn. Net als met het filter voor de gewenste prijsrange, kun je je gewenste kilometerrange aangeven. Aan de linkerkant van het scherm kun je in de middelste balk aangeven hoeveel kilometer jij per maand wenst te rijden.

En dat is nog niet alles. Via de Private Lease Wijzer kun je niet alleen jouw favoriete leaseauto’s vergelijken op alle specificaties van de auto zelf. Je kunt ook je gewenste leasevorm en eventuele acties van de leasemaatschappij aangeven. Is het na het lezen van dit artikel je toch nog niet helemaal duidelijk hoe de tool van Private Lease Wijzer werkt? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag op weg!

Private Lease Wijzer
Vergelijk
  • Total (0)
Vergelijk
0