Dit is dé private lease deal van deze zomer! - Private Lease Wijzer
  • Honderden aanbiedingen
  • Vergelijk lease deals
  • Gratis offertes aanvragen
Facebook
Twitter


Blog

Dit is dé private lease deal van deze zomer!

Plaats in vergelijker

Een nieuwe Kia Picanto rijden, klinkt dat als een goed idee voor deze zomer? Goed nieuws, deze private lease aanbieding staat voor 185 euro per maand al voor je klaar. Geen geld toch, voor zo’n frisse auto? Met dé private lease deal van deze zomer rij jij lekker naar je vakantiebestemming, maak je toffe dagjes uit en neem je al je vrienden mee op avontuur.

Wat is private lease?

Private lease is in feite het huren van een auto voor een langere periode. Je betaalt een vast bedrag per maand en in ruil daarvoor heb jij een gloednieuwe auto op de stoep staan. Mooi meegenomen is dat je geen kosten hebt voor onderhoud, verzekeringen en belastingen. Dat zit allemaal bij het maandbedrag in. Ideaal dus als je niet gelijk al je spaargeld op wilt maken aan een auto, maar toch comfortabel wilt reizen. En met een mooie aanbieding is private lease een heerlijk alternatief voor het aanschaffen van een dure auto, dus waar wacht je nog op?

Een private lease deal; de Kia Picanto

Voor wie wil, zijn er auto’s van ruim vierhonderd euro te leasen. Dan heb je weliswaar een grote SUV voor de deur, maar als je altijd alleen rijdt, is dat misschien helemaal niet nodig. Dan heb je voldoende aan een sportieve A-klasser. De Kia Picanto bijvoorbeeld. Daarmee rij je een auto die voorzien is van alle comfort terwijl je hem ook in de stad goed kwijt kunt en lekker zuinig in de brandstofkosten bent. Nieuw kost deze auto bijna twaalfduizend euro, maar voor nog geen tweehonderd euro per maand heb jij ‘m de komende vijf jaar voor jou alleen.

Private leasen zit vol voordelen

Twijfel jij nog of private lease wel echt iets voor jou is? De voordelen zitten vooral in je portemonnee. Zo heb je met private lease geen omkijken meer naar bijkomende kosten als verzekeringen, onderhoudskosten en belastingen. Die zitten allemaal bij het maandbedrag inbegrepen. De brandstofkosten zijn de enige kosten die je zelf in de gaten moet houden. Ook de aanschafprijs van de auto vormt met private lease geen obstakel meer. Heb je berekend welk bedrag je per maand kunt missen? Dan kun je snel de auto uitzoeken die daarbij past. En dat elke paar jaar opnieuw.

Wil je weten welke auto’s er voor jou klaar staan of heb je vragen over private lease in jouw situatie? Neem dan contact op om zaken door te spreken met onze mensen. We helpen je graag.

Private Lease Wijzer
Vergelijk
  • Total (0)
Vergelijk
0