Private lease auto’s vergelijken? Let hier op | Private Lease Wijzer
  • Honderden aanbiedingen
  • Vergelijk lease deals
  • Gratis offertes aanvragen
Facebook6
Twitter125


Blog

Private lease auto’s vergelijken? Let hier op

Plaats in vergelijker

Private lease is trending. Steeds meer consumenten doen hieraan: een nieuwe auto tegen een vast bedrag per maand rijden zonder dat die auto van hen is. Uitgezonderd van brandstofkosten, kosten voor verkeersboetes en parkeerkosten zijn alle andere kosten die je aan een auto kwijt kunt zijn, inbegrepen. Je kunt hierbij denken aan kosten voor reparatie en onderhoud of kosten voor een allriskverzekering, motorrijtuigenbelasting (ook wel wegenbelasting) en afschrijvingskosten. Niet alleen steeds meer consumenten doen aan private lease, ook steeds meer partijen bieden het aan. Dat maakt dat de consumenten door de bomen het bos niet meer zien. Om die reden leggen wij in dit artikel uit waar je op moet letten wanneer je private lease auto’s gaat vergelijken.

De Private Lease Wijzer

Voor private lease vergelijken, is de Private Lease Wijzer een handig portaal om te gebruiken. Wij zijn een onafhankelijke vergelijkingswebsite waar je private lease auto’s kunt zoeken, vergelijken én waar je in contact kunt komen met leasemaatschappijen en gratis offertes op kunt vragen. De Private Lease Wijzer is een objectieve plek waar je private lease deals kunt vergelijken op basis van verschillende merken en verschillende modellen. Tevens kun je er meer leren over de aangesloten leasemaatschappijen bij jou in de buurt en over private lease in het algemeen.

Private lease auto’s vergelijken op basis van verschillende merken

Zoals gezegd, om je te helpen heeft de Private Lease Wijzer een tool gebouwd waar jij als websitebezoeker gemakkelijk private lease auto’s kunt vergelijken. Wil je bijvoorbeeld graag een Volkswagen private leasen? Zet het filter dan op Volkswagen en maak eenvoudig een keuze uit alle – voor private lease – beschikbare Volkswagens. Het filter voor merk is te vinden aan de linkerkant van de website. Andere beschikbare merken (waarmee je kunt vergelijken) zijn: Citroën, Hyundai, Kia, Opel, Peugeot, Renault, Seat en Toyota.

Private lease auto’s vergelijken op basis van verschillende modellen

Met de Private Lease Wijzer kun je private lease auto’s ook vergelijken op basis van model. Je kunt hierbij denken aan modellen als de Citroën C1, de Kia Picanto, de Renault Clio of de Volkswagen Polo. Zet het filter op een van deze keuzemogelijkheden en maak eenvoudig een keuze uit alle – voor private lease – beschikbare modellen. Het filter voor model is eveneens te vinden aan de linkerkant van de website, onder het zojuist besproken filter voor merk.

Behalve filters voor merken en modellen, kun je ook alle beschikbare private lease auto’s vergelijken op basis van bijvoorbeeld prijs, het aantal kilometer per jaar en de contractduur en hier tevens een volgorde in aangeven (prijs laag-hoog, km per maand hoog-laag). Heb je na het lezen van dit artikel toch nog wat hulp nodig bij het vergelijken van private lease auto’s? Schroom dan niet en neem gerust contact met ons op!

Private Lease Wijzer
Vergelijk
  • Total (0)
Vergelijk
0