Op zoek naar een Private Lease auto? 3 uitstekende opties op een rij! - Private Lease Wijzer
  • Honderden aanbiedingen
  • Vergelijk lease deals
  • Gratis offertes aanvragen
Facebook
Twitter


Blog

Op zoek naar een Private Lease auto? 3 uitstekende opties op een rij!

Plaats in vergelijker

Vandaag de dag is private lease populairder dan ooit. Logisch natuurlijk, want niets is fijner dan zonder zorgen rondrijden in een private lease auto en dat voor een vast bedrag per maand. Geen omkijken meer naar vervelende bijkomende kosten en langdurig sparen om een auto te kunnen kopen staat niet langer op de planning! Ben jij op zoek naar een private lease auto? Wij zetten drie uitstekende kandidaten voor je op een rij en leggen je precies uit waarom je deze auto zou moeten kiezen.

Autorijden in een private lease auto wordt steeds vaker geprefereerd

Eind 2017 waren er 103.000 private lease auto’s geregistreerd in Nederland terwijl volgens prognoses dit aantal pas in 2020 werd verwacht. Private lease heeft het afgelopen jaar dus een explosieve groei van maar liefst 60% ervaren en wist jij dat er in 2013 pas 8500 private lease auto’s rondreden?! Vooral auto’s uit het kleine segment worden vaak gekozen terwijl het afgelopen jaar ook steeds vaker auto’s uit het midden- en duurdere segment worden aangevraagd. Speciaal voor iedereen die op zoek is naar een private lease auto maar nog niet zo goed weet welke zetten wij 3 uitstekende opties op een rij.

Optie 1. De Volkswagen Polo

Iedereen kent de bekende Polo wel. Deze traditionele auto is al sinds 1975 op de markt en vooral de nieuwste versie is in een stoer- en modern jasje gestoken. De zesde generatie alweer van Volkswagen Polo ziet er erg sportief uit, is ruimer voor zowel de passagiers als in de kofferbak en standaard luxer uitgerust dan ooit. Met een luxe uitrustig zou je verwachten dat de nieuwe Volkswagen Polo aan de dure kant zou zijn maar ook dat valt mee. Rijklaar rijd je al een Polo voor slechts € 16.151,-! Op Private Lease Wijzer vergelijk je overigens Volkswagen Polo’s met een maandelijkse leasetermijn vanaf € 249,- per maand.

Banners 3 homepage

Optie 2: De Kia Picanto

Als je op zoek bent naar een fijne, compacte auto maar je wenst niet teveel te betalen dan is de Kia Picanto een uitstekende optie. De Kia Picanto is op de markt sinds 2004 en sindsdien heeft deze auto meerdere faceliften ondergaan tot de auto die wij vandaag de dag kennen, een compacte auto met verassend veel ruimte. De nieuwste Picanto is verkrijgbaar in 3 verschillende uitvoeringen en is er ook voor de mensen die behoefte hebben aan een sportievere auto is er een geschikt model. Opvallend aan de nieuwste Picanto is overigens de ruimte in de kofferbak. Zo past er gemakkelijk een opvouwbare fiets in en meerdere verhuisdozen of de weekboodschappen zijn geen probleem.

Met intelligente technologie, navigatie en slimme veiligheidssystemen rijd je een Kia Picanto zonder zorgen vanaf € 11.895,-. Nog minder zorgen tijdens het rijden? Wat dacht je van onbezorgd een Kia Picanto rijden met private lease? Op Private Lease Wijzer vergelijk je Kia Picanto’s al met een prijs van slechts € 185,- per maand!

Banners homepage

 

Optie 3: De Renault Clio

De Renault Clio kan uiteraard niet ontbreken in dit lijstje. Het is immers de bestverkochte auto in 2017. Het afgelopen jaar rolden er maar liefst 11.780 Renault Clio’s over de toonbank en ook in 2016 stond deze auto al hoog op de wensenlijstjes van mening consument. De Clio is overigens al sinds 1990 beschikbaar maar pas de afgelopen jaren, sinds het laatste design, is deze auto zeer gewild.

Waarom is deze auto dan zo gewild? Allereerst vanwege het fraaie design, de wegligging wordt als uitstekend beschouwd en je hebt een enorme keus uit uitvoeringen en opties. De Renault Clio wordt gezien als een grote concurrent van de eerder besproken Volkswagen Polo en vallen allebei in het B-segment. De Clio is overigens wat goedkoper. Vanaf € 15.690,- rijd jij namelijk in een gloednieuwe variant. Op Private Lease Wijzer vergelijk je Renault Clio’s die een vanaf prijs hebben van slechts € 249,- per maand.

Tip: Wist je trouwens dat private lease vaak goedkoper is dan het kopen van een nieuwe auto!?

Banners 2 homepage

Conclusie

3 toppers die zowel interessant zijn om te kopen én om te leasen. Wat je ook kiest, kies verstandig. Wij hopen alleen dat we je misschien hebben kunnen helpen bij het kiezen van een auto. eb jij vragen en/of opmerkingen? Dan ben je uiteraard van harte welkom om contact met Private Lease Wijzer op te nemen. Of misschien staat het antwoord op jouw vraag wel in onze kennisbank! Volg ons ook op LinkedIn, Facebook en Twitter voor het laatste nieuws over private lease.

Private Lease Wijzer
Vergelijk
  • Total (0)
Vergelijk
0