Kia private leasen? Kia Picanto en Kia Stonic | Private Lease Wijzer
  • Honderden aanbiedingen
  • Vergelijk lease deals
  • Gratis offertes aanvragen
Facebook
Twitter


Blog

Kia private leasen? 2 interessante opties

Plaats in vergelijker

Wil je een van de populaire Kia’s private leasen? Als je een auto private leaset, betaal je een vast maandbedrag. Dat heeft een aantal voordelen. Met private lease rijd je in een nieuwe auto, en vaak tegen een lagere prijs dan wanneer je het voertuig zou aanschaffen. Behalve de brandstof zijn alle kosten inbegrepen, en je loopt geen risico op schade – verzekeringen en reparaties zijn allemaal inbegrepen. Nadat het contract afloopt, lever je de auto weer in en kun je een nieuwe leaseauto uitzoeken. Kia is een populair merk voor mensen die op zoek zijn naar een sportieve stadsauto, waarvoor je niet de hoofdprijs betaalt. Overweeg je een auto te leasen voor een lage maandprijs? Dan biedt Kia private lease twee goede opties: de populaire Kia Picanto, en de vooruitstrevende Kia Stonic.

Kia Picanto private lease: de perfecte stadsauto

De Kia Picanto is geïntroduceerd in 2003, en sinds dat moment uitgegroeid tot een van de meest populaire auto’s in Nederland. Het Zuid-Koreaanse merk levert met de Picanto een prima auto voor in de stad: klein van buiten, ruim vanbinnen, en technisch helemaal up-to-date. De auto rijdt fantastisch, en is te leveren in een aantal verschillende uitvoeringen. De lage maandprijs maakt het al helemaal een aantrekkelijke optie voor wie zoekt naar een sportieve, kleine auto voor in de stad.

Kia Stonic private lease: stevig en speels

Met de Kia Stonic bedient Kia een publiek dat op zoek is naar een stevige en ruime auto met een speelse uitstraling. De grote wielkasten en de dakrails geven het model een stoere en volwassen uitstraling. Deze cross-over/SUV is verkrijgbaar in een aantal verschillende uitvoeringen en kleuren. Het voertuig zit vol met de nieuwste snufjes – een noodremsysteem, een rijbaanassistent, en een dodehoeksassistent – waardoor het rijden zeer veilig én gemakkelijk is. Dat maakt de Kia Stonic ook erg geschikt als robuuste gezinsauto.

Een Kia private leasen? Neem vrijblijvend contact op!

Interesse in Kia private lease? Bij ons kun je private lease auto’s vergelijken en zoeken, en direct offertes aanvragen bij een van de leasemaatschappijen die bij ons aangesloten zijn. Heb je interesse in een Kia, of in een andere auto? Neem dan contact met ons op. Wij zijn te bereiken per mail of telefoon, of natuurlijk via het contactformulier op deze website. Een van onze medewerkers helpt je graag bij het zoeken van de juiste leaseauto voor jouw situatie.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Private Lease Wijzer
Vergelijk
  • Total (0)
Vergelijk
0