Goedkoopste private lease auto's 2020 - Private Lease Wijzer
  • Honderden aanbiedingen
  • Vergelijk lease deals
  • Gratis offertes aanvragen
Facebook
Twitter


Blog

Goedkoopste private lease auto’s 2020

Plaats in vergelijker

Ben jij op zoek naar een goedkope private lease auto? Het aanbod is gigantisch een je hebt zeer veel keuze uit goede en goedkope private lease auto’s. De goedkoopste exemplaren vallen in het kleinere segment. Kies voor weinig kilometers en een langere looptijd als je op zoek bent naar het aller goedkoopste contract. Deze nieuwe auto zijn comfortabel, praktisch en zien er goed uit. Om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt valt het aan te raden om verschillende modellen naast elkaar te zetten en diverse aanbieders met elkaar te vergelijken. Wij hebben de twee goedkoopste modellen van 2020 voor je op een rijtje gezet.

De goedkoopste private lease auto’s van 2020

De goedkoopste private lease auto’s zijn te vinden in het segment kleinere auto’s. Dit is waarschijnlijk geen verrassing, want deze auto’s hebben een lagere aanschafprijs en zijn doorgaans ook zuiniger in gebruik. Kies voor een lease contract met 10.000 kilometer per jaar en een duur van 48 tot 60 maanden om voor de allerlaagste maandlasten in een gloednieuwe auto te rijden. Voor onderstaande auto’s betaal je slechts €185,- per maand

Kia Picanto

De Kia Picanto is razend populair en dat is niet verwonderlijk. De auto ziet er mooi uit en is ontzettend ruim voor zijn klasse. De standaard bagageruimte bedraagt maar liefst 225 liter. Je kunt dus redelijk wat meenemen in deze auto! Ook staat de Picanto bekend om het aangename rijgedrag en zijn de nieuwe private lease auto’s voorzien van prettige extraatjes, zoals een full map navigatiesysteem en een geïntegreerde radio. Hierdoor rij je comfortabel van a naar b, zowel korte als lange afstanden zijn goed af te leggen in de Kia Picanto. Als je deze nieuw aan zou schaffen bij de dealer ben je minimaal €11.895,- kwijt voor deze auto. Kia Picanto private lease kan al vanaf €185,- per maand.

Toyota Aygo

De Aygo is bij bijna iedereen wel bekend. Je ziet de stijlvolle en compacte stadsauto veel terug in het stadsbeeld. De Toyota Aygo heeft een mooi design waardoor de auto er stoer en fris uitziet. Je komt echt goed voor de dag met een Aygo. Uiteraard is deze goedkope lease auto voorzien van prettige functies waardoor je veilig en snel op de plek van bestemming aankomt. Zo kun je bij sommige lease maatschappijen de Aygo leasen inclusief adaptive cruise control en ingebouwd navigatiesysteem. Nieuw kost de auto minimaal €12.195,-.

Wil jij meer weten over de goedkoopste lease auto van 2020 die past bij jouw wensen en situatie? Of ben je toch op zoek naar de goedkoopste elektrische private lease auto? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Private Lease Wijzer
Vergelijk
  • Total (0)
Vergelijk
0