Dit zijn de voor- en nadelen van leasemaatschappij Athlon | Private Lease Wijzer
  • Honderden aanbiedingen
  • Vergelijk lease deals
  • Gratis offertes aanvragen
Facebook
Twitter


De voor- en nadelen van Athlon private lease

Plaats in vergelijker

Het concept private lease kent erg veel voordelen, maar ook een paar nadelen. Zo weet je met private lease precies waar je iedere maand aan toe bent, en rijd je voor een vast bedrag in een gloednieuwe auto zonder hoge aanschafkosten. Helaas zijn boetes wel voor jezelf, en private lease zonder BKR registratie is geen optie. Ook private leasemaatschappijen kennen voor- en nadelen. Een auto private leasen kan via veel verschillende maatschappijen en het loont om goed uit te zoeken welke maatschappij het beste bij je past. Wij helpen je daar graag een handje bij. In dit artikel lichten we de voor- en nadelen van Athlon private lease uit, zodTwijfel je tussen verschillende leasemaatschappijen? Wij zetten de voor- en nadelen van Athlon private lease voor je op een rij. at je weet of deze maatschappij geschikt is voor jou.

Keurmerk Private Lease

De leasemaatschappij Athlon is in het bezit van het Keurmerk Private Lease. Dit keurmerk is een van de belangrijkste kwaliteitskeurmerken die een leasemaatschappij kan bezitten, en betekent dat je bij Athlon betrouwbaar een private leaseovereenkomst kunt afsluiten. Het keurmerk is ontwikkeld in samenwerking met de consumentenbond, en mag pas worden uitgereikt na een uitgebreide toetsing door een onafhankelijke partij.

Tarieven en contracten

Doordat Athlon een van de grootste leasemaatschappijen in Nederland is, kunnen ze scherpe tarieven aanbieden op de auto’s. Athlon biedt regelmatig private lease aanbiedingen. Daardoor wordt private lease bij Athlon erg voordelig. Het schaalvoordeel zorgt ervoor dat ze hun auto’s kunnen aanbieden tegen concurrerende prijzen. Ook kun je bij Athlon terecht voor occasion private lease: voor fijne prijzen lease je een auto die niet meer gloednieuw is, maar er wel nog zo uit ziet. Daardoor wordt je vaste maandbedrag lager – dat is natuurlijk erg aantrekkelijk. Daarnaast kun je je contract kosteloos opzeggen bij gedwongen ontslag, overlijden of een scheiding met behulp van het gratis Athlon Protectieplan. En kom je erachter dat je langer wilt leasen of bijvoorbeeld minder kilometers wilt rijden? Dan kun je je leasecontract gemakkelijk aanpassen.

Nadelen

Zijn er, naast al deze positieve punten, dan ook nadelen? Zoals bij iedere maatschappij zitten er aan private leasen risico’s verbonden die gezien kunnen worden als nadelen. Dat geldt ook voor de leasemaatschappij Athlon. Zo is er een verplicht eigen risico en moet je de kosten van gereden schade altijd vergoeden. Je kunt er niet voor kiezen om bepaalde schade niet te repareren en zult dus altijd voor deze kosten moeten opdraaien.

Kiezen voor de juiste leasemaatschappij

Leasemaatschappijen kunnen onderling in hun voorwaarden sterk verschillen. Het is belangrijk om na te gaan welke voorwaarden het beste bij jou passen, én welke auto een goede keuze is. Via onze vergelijkingstool ontdek je snel en gemakkelijk welke auto het beste bij je past en waar je deze het meest voordelig kunt private leasen. Heb je hier hulp bij nodig? Dan mag je altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag met passend advies!

Private Lease Wijzer
Vergelijk
  • Total (0)
Vergelijk
0