Bekijk hier onze top 3 lease deals van deze zomer! | Private Lease Wijzer
  • Honderden aanbiedingen
  • Vergelijk lease deals
  • Gratis offertes aanvragen
Facebook
Twitter


Blog

De leukste lease deals van deze zomer!

Plaats in vergelijker

Wil jij deze zomer graag een nieuwe auto rijden? Misschien heb je al een mooie auto op het oog, maar heb je niet zomaar het geld op jouw rekening staan om precies die auto te kunnen kopen. Gelukkig zijn er onze private lease zomerdeals! Zo rijd jij deze zomer al de auto van jouw keuze, en dat voor een vooraf afgesproken maandelijks bedrag. Door je auto privé te leasen, weet je zeker wat jouw vaste lasten zullen zijn en hoef je alleen nog rekening te houden met de kosten van benzine (en eventuele bekeuringen of je eigen risico bij schade). Klinkt dat als een deal? Bekijk hieronder ons leukste aanbod voor aankomende zomer.

1.    Sportieve en stoere alleskunner: de Volkswagen Golf

Onze nummer één deal van deze zomer is de Volkswagen Golf private lease. Dit is zonder meer een van de meest populaire modellen van Volkswagen. Hoewel het gros van de mensen graag in deze auto zou rijden, is dit nieuwe model Golf met een nieuwprijs van 23.490 euro niet voor iedereen betaalbaar. Wil jij toch een nieuwe Golf rijden? In onze zomer deal rijd je deze Volkswagen tot 40.000 kilometer per jaar al voor minder dan 500 euro per maand! Voor dit bedrag heb je een zuinige, comfortabele en toch sportieve en stoere wagen. Wat wil een mens nog meer?

2.    Dé private lease zomerdeal voor inwoners van de stad: de Peugeot 208

Nog zo’n iconische en sportieve hatchback is de Peugeot 208. Kom jij niet boven de 30.000 kilometer per jaar uit, dan is deze auto een goede keuze voor jou. In onze zomer private lease deals scoor jij een contract voor minder dan 400 euro per maand inclusief alle bijkomende kosten! De nieuwste 208 is superzuinig door een fikse verlaging van het gewicht ten opzichte van het oudere 207 model. Zoek jij een karaktervolle stadsauto? Dan is de Peugeot 208 private lease jouw deal.

3.    Gezinswagen nummer één: de Opel Astra ST

Zoek jij een auto waar je gemakkelijk met het hele gezin in past? Dan is onze Opel Astra private lease zomer deal echt iets voor jou. Deze betrouwbare vierdeurs van Duitse makelaardij rijd je tot 30.000 kilometer voor een prijs van minder dan 450 euro per maand. Voor dit bedrag scoor je niet alleen veel ruimte voor het hele gezin, maar ook extra opties zoals comfortstoelen, camerasystemen en een persoonlijke assistent.

Heb jij jouw keuze gemaakt? Vraag direct een offerte aan, of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Private Lease Wijzer
Vergelijk
  • Total (0)
Vergelijk
0