Mercedes private lease deals vergelijken? Private Lease Wijzer
 • Honderden aanbiedingen
 • Vergelijk lease deals
 • Gratis offertes aanvragen
Facebook
Twitter


Mercedes private lease

Bekijk de Mercedes modellen:

Mercedes A180

Private lease

Vanaf 469,- /mnd
Mercedes B180

Private lease

Vanaf 529,- /mnd
Mercedes CLA180

Private lease

Vanaf 539,- /mnd
Mercedes C180

Private lease

Vanaf 599,- /mnd
Mercedes GLB180

Private lease

Vanaf 639,- /mnd
Mercedes A160

Private lease

Vanaf - /mnd

De nieuwe Mercedes CLA

Over Mercedes

Mercedes-Benz, vaak afgekort tot gewoonweg Mercedes, is een Duits automerk. Het merk ontstond in 1926 na de fusie tussen twee andere firma’s. Het merk Mercedes-Benz produceert niet alleen personenauto’s maar ook busjes, bestelwagens, bussen, vrachtwagens en zelfs vliegtuigen. De merken Maybach en Smart vallen ook onder Mercedes. Daarnaast is Mercedes ook aandeelhouder van een Formule 1-team dat sinds 2010 bestaat en levert het merk Formule 1 motoren aan verschillende Formule 1 teams. Het moge duidelijk zijn dat Mercedes veel van automotoren afweet. Hun motto is dan ook ‘the best or nothing’: ze horen bij de absolute top van autoproducenten in de wereld en weten telkens vernieuwende concepten op de markt te brengen.

Geschiedenis

Mercedes-Benz is een automerk dat ontstond na de fusie van Benz en Daimler. Benz was het merk dat opgericht was door Carl Benz, de eerste autoproducent ter wereld. Het eerste voertuig werd door Carl Benz al gebouwd in 1885. Mercedes was het merk waaronder Daimler zijn auto’s verkocht vanaf het jaar 1902. De naam van het merk is geïnspireerd op de dochter van een van Daimler’s grootste klanten. Het automerk Mercedes staat bekend om de driepuntige ster die als logo de radiateur van vele modellen siert. Er wordt gezegd dat de drie punten staan voor het feit dat het Daimler’s bedoeling was motoren te bouwen die gebruikt konden worden te land, ter zee en in de lucht. Tegenwoordig is de driepuntige ster een teken van klasse en is hij overal ter wereld bekend.

Mercedes Private Lease

Private lease wordt in Nederland steeds populairder. Logisch, want met private lease geniet je van veel verschillende voordelen. Zo kun je voor een vast bedrag per maand genieten van het rijden in een Mercedes, zonder dat je heel veel spaargeld hoeft te hebben. Ook hoef je je nooit meer druk te maken over belasting en verzekeringen – dat wordt allemaal voor je geregeld. Jij betaalt eigenlijk alleen de benzine, de rest zit in het maandelijkse leasebedrag. Nooit meer onverwachte kosten dus!

Design van Mercedes

De ontwerpers van Mercedes verenigen jarenlange tradities met moderne innovaties in de auto’s die zij nu vervaardigen. Centraal in de ontwerpen van Mercedes staat moderne luxe, dat terugkomt in de gestroomlijnde ontwerpen en luxueuze interieurs van de auto’s. Daarnaast zijn de auto’s voorzien van moderne technologieën zoals een spraak gestuurd bedieningssysteem en een head-up display, en zorgen ze dat je veilig van A naar B rijdt met behulp van moderne veiligheidssystemen.

Kies nu voor een Mercedes-Benz auto

Wanneer je kiest voor een Mercedes-Benz auto, kies je voor comfort en klasse. Private Lease is de ideale oplossing wanneer je graag snel in een nieuwe, luxeauto wilt rijden. Door gebruik te maken van onze Private Lease Vergelijker vind je direct het model dat het beste bij jou en jouw levensstijl past. Welke Mercedes ga jij rijden?

Mercedes in het kort

 • Oprichting: 1926
 • Hoofdkantoor: Stuttgart, Duitsland
 • Oprichter: Carl Benz
 • CEO: Ola Källenius
 • Werknemers: 289.321
 • Omzet 2019: 93,1 miljard
 • Winst 2019: 3,7 miljard
 • Logo:
Private Lease Wijzer
Vergelijk
 • Total (0)
Vergelijk
0