Shortlease Volkswagen Polo vanaf: €592 per maand Private Lease Aanbieding
  • Honderden aanbiedingen
  • Vergelijk lease deals
  • Gratis offertes aanvragen
Facebook6
Twitter125


Shortlease Volkswagen Polo vanaf: €592 per maand

Shortlease Volkswagen Polo (Nieuw Model) voor een unieke rijervaring

De Volkswagen Polo is al tientallen jaren een geliefde auto voor veel automobilisten. De zesde generatie van deze populaire auto valt opnieuw goed in de smaak. Het strak vormgegeven 5-deursmodel is veel ruimer van opzet dan zijn voorganger. Liefhebbers van een sportieve rijstijl voelen zich op hun gemak in deze comfortabele auto van het beroemde Duitse automerk. Tal van technologische, innovatieve toepassingen zorgen voor een unieke rijervaring. Is je nieuwsgierigheid geprikkeld? Kom naar Dealerleasing voor een shortlease Volkswagen Polo contract op maat.

Profiteer van de laagste prijsgarantie van Nederland

Sluit je bij Dealerleasing een shortlease Volkswagen Polo (Nieuw Model) contract af, dan heb je een streepje voor. Als zakelijke én als particuliere klant bieden we je namelijk de laagste prijsgarantie van Nederland in shortlease. Deze garantie kunnen we afgeven, omdat we beheer en onderhoud van alle auto’s in eigen hand hebben. De leeftijd van je Volkswagen Polo is nooit ouder dan 5 jaar. En geen enkele auto heeft meer dan 100.000 kilometer op de teller staan. De verschillen met een nieuwe auto zijn dus erg klein.

All-inclusive leasecontract voor je Volkswagen Polo (Nieuw Model)

Met een shortlease Volkswagen Polo contract op zak zit je zorgeloos achter het stuur van je favoriete auto. Het contract dekt de meest voorkomende kosten, zoals afschrijvingen, wegenbelasting, allriskverzekering, reparatie en onderhoud. De brandstofkosten en eventuele verkeersboetes vallen buiten het all-inclusive contract. Na de proefperiode van 1 maand is het heel eenvoudig om je shortlease Volkswagen Polo contract te beëindigen of te upgraden.

Dealerleasing: hét adres voor shortlease Volkswagen Polo  

Voor de Volkswagen Polo ben je bij meerdere vestigingen van Dealerleasing aan het juiste adres. Als particuliere of zakelijke klant heb je een ruime keuze uit modellen en uitvoeringen. Interesse? Bekijk de beschikbaarheid van onze Volkswagens Polo (Nieuw Model) op deze website. Of bezoek een van de vestigingen van Dealerleasing in de buurt. Onze leaseadviseurs helpen graag om een persoonlijk shortlease Volkswagen Polo contract af te sluiten.

Aanvullende opties op de Volkswagen Polo:

Airbag|Airco|Apple CarPlay / Android Auto|LED dagrijverlichting|Lederen stuurwiel

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Private Lease Wijzer
Vergelijk
  • Total (0)
Vergelijk
0