Shortlease Peugeot 208 vanaf: €592 per maand Private Lease Aanbieding
  • Honderden aanbiedingen
  • Vergelijk lease deals
  • Gratis offertes aanvragen
Facebook6
Twitter125


Shortlease Peugeot 208 vanaf: €592 per maand

Shortlease Peugeot 208, dé populaire hatchback van Peugeot

De Peugeot 208 is de populaire hatchback uit het grote assortiment van het bekende Franse automerk. Als particulier of zakelijk rijder heb je de keuze uit een driedeurs of een vijfdeurs uitvoering. De Peugeot 208 staat bekend om zijn wendbaarheid, sportieve rijstijl en zeer zuinige brandstofgebruik. Geen wonder dat veel particulieren en ondernemers Dealerleasing inschakelen voor een op maat gesneden shortlease Peugeot 208 contract. Ben jij onze volgende tevreden klant?

Flexibele oplossing voor privé en zakelijk gebruik

Met diverse uitvoeringen van de 208 bedient Dealerleasing particulieren en ondernemers op maat. Onze leaseadviseurs verstaan de kunst om je shortlease Peugeot 208 contract naadloos af te stemmen op jouw levensstijl, rijdgedrag en financiële mogelijkheden. Dealerleasing voert inkoop, verkoop, onderhoud en reparatie in eigen beheer uit. Zo profiteer je als klant van een uitstekende service en de laagste prijsgarantie van Nederland. Kortom: van welke uitvoering van de Peugeot 208 trap jij binnenkort het gaspedaal in?

Uitstekende service voor vast maandbedrag

Wat houdt een shortlease Peugeot 208 contract precies in? Elke maand brengt Dealerleasing een vast bedrag in rekening. Deze premie dekt de kosten voor onderhoud, reparatie, hulp bij pech onderweg en motorrijtuigenbelasting. Zo weet je als ondernemer of particulier precies waar je aan toe bent. Als de introductieperiode van 1 maand voorbij is, kun je je shortlease Peugeot 208 contract opzeggen. Uiteraard is het ook mogelijk om voor een luxere uitvoering te kiezen.

Dealerleasing: je partner voor shortlease Peugeot 208

Ben je als automobilist een liefhebber van Peugeot? Kies dan voor een shortlease Peugeot 208 contract via Dealerleasing. Bij onze vestigingen in heel Nederland staan standaard veel goed onderhouden Peugeots 208 op voorraad. Klaar om in te stappen en weg te rijden. Nieuwsgierig? Bekijk ons aanbod op deze website of schakel op locatie onze Leaseadviseurs in voor een deskundig advies.

Aanvullende opties op de Peugeot 208:

Airbag|Airco|LED dagrijverlichting|Lederen stuurwiel

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Private Lease Wijzer
Vergelijk
  • Total (0)
Vergelijk
0