Shortlease Opel Corsa vanaf: €592 per maand Private Lease Aanbieding
  • Honderden aanbiedingen
  • Vergelijk lease deals
  • Gratis offertes aanvragen
Facebook6
Twitter125


Shortlease Opel Corsa vanaf: €592 per maand

Shortlease Opel Corsa (Nieuw Model), dé compacte stadsauto van Opel

Het van origine Duitse automerk Opel maakt nieuwe innovaties en technologie voor elke automobilist toegankelijk. Veel particuliere en zakelijke rijders kiezen bewust voor de unieke combinatie van Duitse klasse en degelijkheid. De Opel Corsa behoort als compacte stadsauto tot de favoriete auto’s van liefhebbers van het merk, dat nu in Franse handen is. Shortlease is een aantrekkelijke manier om voor een periode van minimaal 1 maand Opel Corsa te rijden. Wil je snel de weg op? Onderteken dan vandaag nog bij Dealerleasing je shortlease Opel Corsa contract.

 

Kies zakelijk of privé voor een Opel Corsa (Nieuw Model)

De populariteit van de Opel Corsa is niet zo vreemd. De Corsa combineert veiligheid en rijcomfort in een compact ontwerp. De auto is uitgerust met allerlei technologische snufjes en is bovendien zeer aantrekkelijk geprijsd. Loop je al warm voor deze hatchback? Pluk dan nu bij Dealerleasing de vruchten van shortlease. Ons uitgebreide wagenpark omdat een groot aantal uitvoeringen. Vanzelfsprekend zijn je persoonlijke wensen, werkzaamheden en budget zijn bepalend voor het shortlease Opel Corsa contract dat je afsluit.

 

Flexibele oplossing: leasecontract na 1 maand opzegbaar

Vraagt een specifieke opdracht een tijdelijke auto om op en neer te rijden? Of heeft een van je medewerkers een representatieve auto nodig voor minimaal 1 maand? Dealerleasing biedt met shortlease Opel Corsa nieuw model een aantrekkelijke, flexibele oplossing. Je betaalt als klant een vast maandbedrag én je profiteert van de laagste prijsgarantie van Nederland. Je kunt je contract – maandelijks na de initiële looptijd – opzeggen.

 

Dealerleasing: hét adres voor shortlease Opel Corsa

Met een shortlease Opel Corsa contract op zak ga je zorgeloos de weg op. Het contract dekt de meest voorkomende kosten waar je als automobilist mee te maken krijgt. Denk aan afschrijvingen, wegenbelasting, allriskverzekering, reparatie en onderhoud. Alleen de kosten voor brandstof of eventuele verkeersboetes betaal je uit eigen portemonnee. Interesse? Bekijk ons aanbod op deze website. Of bezoek een van de vestigingen van Dealerleasing voor een deskundig advies van onze leaseadviseurs.

Aanvullende opties op de Opel Corsa:

Airbag|Airco|LED dagrijverlichting|Lederen stuurwiel

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Private Lease Wijzer
Vergelijk
  • Total (0)
Vergelijk
0