Shortlease Fiat 500 Cabrio vanaf: €399 per maand Private Lease Aanbieding
  • Honderden aanbiedingen
  • Vergelijk lease deals
  • Gratis offertes aanvragen
Facebook6
Twitter125


Shortlease Fiat 500 Cabrio vanaf: €399 per maand

Fiat 500 cabrio

Fiat 500 Cabrio Shortlease: stijlvol en compact autorijden

De populariteit van de Fiat 500 is de laatste jaren flink gegroeid. Ook in shortlease. Zowel zakelijke als particuliere rijders kiezen steeds vaker voor Fiat 500 shortlease. En dat is natuurlijk niet zo gek. De nieuwe Fiat 500 roept nostalgische gevoelens op aan het ontwerp dat in 1957 voor het eerst in Turijn van de lopende band rolde. Uiteraard biedt de remake uit 2007 volop comfortabel rijplezier in een compacte uitvoering. Interesse? Zet nu bij Dealerleasing je handtekening onder een Fiat 500 shortlease contract.

Jouw Fiat 500 cabrio shortlease contract: maatwerk pur sang

Voor de korte afstanden is de Fiat 500 op het lijf geschreven van zowel de zakelijke als de particuliere automobilist. Je haalt met dit model een stijlvolle stadsauto in huis. De standaarduitvoering van de Fiat 500 is het meest populair bij Dealerleasing. Heb je als klant andere wensen, ook dan biedt ons wagenpark volop keuzemogelijkheden. Denk aan speciale modellen als de Fiat 500 Cabrio, de Fiat 500X als cross-over of de Fiat 500L als verlengde variant. Interesse? Kies nu bij Dealerleasing voor een Fiat 500 shortlease contract dat 100% afgestemd is op jouw wensen, rijgedrag en financiële mogelijkheden.

Vast maandbedrag én laagste prijsgarantie

Fiat 500 shortlease is een prima keuze als je tijdelijk een auto nodig hebt. Bij Dealerleasing profiteer je als klant van de laagste prijsgarantie van Nederland. In ruil voor een vast bedrag per maand rijd je minimaal 1 maand en maximaal 18 maanden rond in je favoriete auto. Dit maandbedrag dekt alle reguliere kosten. Denk daarbij aan onderhoudsbeurten, reparatie, motorrijtuigenbelasting en hulp bij pech onderweg. Heb je na 1 maand je Fiat 500 Cabrio niet meer nodig? Bij Dealerleasing zeg je eenvoudig je contract op of je kiest voor een luxere uitvoering.

Ruime keuze in modellen en uitvoeringen

Ben je als particuliere of zakelijke rijder verliefd geworden op de Fiat 500? Dealerleasing beantwoordt dit gevoel graag met een op maat gesneden Fiat 500 shortlease contract. De kans is groot dat we je favoriete model in de gewenste kleur op voorraad hebben. Interesse? Bekijk ons online aanbod voor beschikbare modellen en uitvoeringen.

Bij Dealerleasing kunt u al onze modellen shortleasen met de laagste prijsgarantie. Informeer bij onze adviseurs voor alle mogelijkheden.

Aanvullende opties op de Fiat 500 Cabrio:

Airbag|Airco|Fiat 500 Cabrio

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Private Lease Wijzer
Vergelijk
  • Total (0)
Vergelijk
0