Audi private leasen? 3 mooie voorbeelden - Private Lease Wijzer
  • Honderden aanbiedingen
  • Vergelijk lease deals
  • Gratis offertes aanvragen
Facebook
Twitter


Blog

Audi private leasen? 3 mooie voorbeelden

Plaats in vergelijker

Audi is in 1899 opgericht door Horch Automobielwerke. Een autobedrijf van August Horch en drie partners. Deelnemen aan de autosport was volgens Horch een manier om naamsbekendheid te creëren, maar daar waren de drie partners het niet mee eens. Na een conflict werd Horch ontslagen. Onder de naam Audi, dat staat voor Horch in het Latijn, begon hij een eigen autofabriek. En zo is Audi ter wereld gekomen. Momenteel kunnen gebruikers met het platform myAudi gedetailleerde informatie over het voertuig en servicefuncties – waaronder onderhoudsinformatie en een online gebruikershandleiding – inzien. Deze transparantie maakt dat Audi een perfecte kandidaat is om te private leasen. In dit artikel geven wij drie mooie voorbeelden van zo’n Audi private lease: de Audi A1 Sportback, de Audi A3 Sportback en de Audi Q2.

1. Audi A1 Sportback: compacte omvang, krachtige motor

Een van de eerste mooie voorbeelden van een Audi private lease is die van de Audi A1 Sportback. Sinds november 2011 is deze auto verkrijgbaar op de markt. De Audi A1 Sportback kent drie varianten: de reguliere Sportback, de Sportback Sport en de Sportback Design. Compacte omvang en krachtige motor: zo kan de 5-deurs Audi A1 Sportback het beste omschreven worden. Daar kan een hypermodern jasje en een brede uitstraling – vanwege de horizontale lijnvoering van de koplampen, diffusor en de single frame – aan toegevoegd worden. Verder verbruikt deze auto gemiddeld slechts 1 liter per 23,8 kilometer. En dat maakt de Audi A1 Sportback enorm populair om te private leasen. Waar de auto rijklaar zo’n €21.985,- kost, kun je deze Audi private leasen vanaf slechts €289,- per maand. Hier zijn onder meer kosten voor de verzekering, wegenbelasting en afschrijving bij inbegrepen.

2. Audi A3 Sportback: 115 pk en een snelheid van 206 kilometer per uur

Een ander mooi private lease voorbeeld is die van de Audi A3 Sportback, die sinds 2004 op de markt verkrijgbaar is. De Audi A3 Sportback kent vier varianten: de reguliere Sportback, de Sportback Sport, de Sportback Design en de S-Line. Deze auto laat zich niet omschrijven als een “volwaardige” stationwagen, maar de Audi A3 Sportback is eerder een combinatie tussen de Audi Avant en de Audi A3. In vergelijking met andere stationwagens is de achterkant van deze auto ongeveer de helft van de lengte, waardoor de Audi A3 Sportback – net als de A1 variant – een compacte omvang heeft. De standaard variant beschikt over een motor van 115 pk motor en kan een snelheid van 206 kilometer per uur bereiken. Rijklaar kost de Audi A3 Sportback zo’n €28.810,-, maar je kunt deze Audi ook private leasen vanaf slechts €349,- per maand (bij een contractduur van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar).

3. De Audi Q2: hypermodern design

De Audi Q2 is het laatste mooie voorbeeld van een Audi private we het met je over gaan hebben. Nog maar sinds 2016 op de markt verkrijgbaar en dus wordt deze auto gekenmerkt door een hypermodern design. De Audi Q2 is een compacte SUV – SUV staat voor sport utility vehicle – en is, na de Q7, Q5 en Q3, het vierde Q-model met een iets ander uiterlijk. De grille, spatborden en bumpers zijn namelijk in een andere contrastkleur (Manhattan grijs) gespoten. Deze auto beschikt over een vermogen van 116 pk en kan een snelheid van 197 kilometer per uur bereiken. Verder kent de standaard variant een 7-inch informatiescherm boven het dashboard, welke bediend wordt met (draai)knoppen vlakbij de versnellingspook. Waar de Audi Q2 rijklaar zo’n €30.750,- kost, bestaan er ook private lease deals vanaf slechts €419 per maand.

Audi private leasen? Neem vrijblijvend contact op

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit kan bij een bij ons aangesloten leasemaatschappij. Neem voor hulp gerust contact met ons op. Wij helpen je graag (in een Audi) op weg!

Private Lease Wijzer
Vergelijk
  • Total (0)
Vergelijk
0