Vind & vergelijk de beste ANWB private lease deals! | Private Lease Wijzer
  • Honderden aanbiedingen
  • Vergelijk lease deals
  • Gratis offertes aanvragen
Facebook
Twitter


ANWB private lease

ANWB private lease

De Koninklijke Nederlandse Toeristenbond (ANWB) is van origine een Nederlandse organisatie voor toerisme en verkeer. Het bedrijf is opgericht op 1 juli 1883 door Edo Bergsma en Dirk ter Haar. In 2020 had de ANWB zo’n 4,76 miljoen leden die zich vooral inschreven voor pechhulp. Door de jaren heen heeft ANWB zijn productassortiment flink uitgebreid. Zo biedt ANWB tegenwoordig ook rijopleidingen, verzekeringen en private lease deals aan.

De markt van private lease heeft de afgelopen jaren een flink groei meegemaakt en ook ANWB private lease heeft daar zeer goed van geprofiteerd. Volgens het VNA reden er in 2020 meer dan 190.000 private lease auto’s in Nederland en blijft dit aantal de komende jaren ook nog groeien.

De ANWB private lease deals die het het best doen bij de consumenten zijn voornamelijk de compacte A- en B-segmentauto’s (denk aan bijvoorbeeld de Kia Picanto, Citroën C1 en de Nissan Micra). De private lease afdeling van ANWB geeft wel aan dat zij verwachten dat er een verschuiving komt van de compactere modellen naar grotere modellen.

 Gegevens ANWB private lease

  • Opgericht: 1883
  • Private lease deals: 132 private lease deals
  • Aantal automerken: 23 auto merken

Logo

anwb logo private lease wijzer

Top 3 beste ANWB private lease deals

Door de jaren heen heeft ANWB veel kennis over private lease consumenten verzameld. Hierdoor heeft ANWB private lease haar private lease assortiment kunnen aanpassen op de behoeften van de klant. In totaal biedt ANWB private lease 82 private lease deals aan. De verschillende modellen in het private lease assortiment lopen uiteen van een compacte Kia Picanto tot aan een luxe Tesla model 3.

Door het uitgebreide aanbod private lease deals, is het lastig om de beste private lease deal te vinden. Daarom hebben wij de Top 3 beste ANWB private lease deals uitgezocht. Deze top 3 bestaat uit de meeste scherpe ANWB private lease deals van het moment.

1. ANWB Kia Picanto private lease deal

De Kia Picanto is een kleine stadsauto met veel ruimte. Zo is de nieuwe Picanto compacter van buiten en ruimer van binnen. Jij en je beste vrienden vinder er comfortabel plek, mét jullie bagage. De laadruimte is de grootste in zijn klasse. Daarnaast beschikt de nieuwe Kia Picanto over een aantal slimme technische features zoals de Smart Key en start-/stopknop. Via ANWB private lease rijd je nu al in een nieuwe Kia Picanto private lease voor €214,- per maand.

Kia Picanto ComfortLine

60 maanden / 10.000 km per jaar

Vanaf 214,- /mnd

2. AWNB Citroën C1 private lease deal

Net als de Toyota Aygo valt de Citroën C1 private lease in de categorie compacte auto. De Citroën C1 is de perfecte stadsauto en geliefd om zijn duurzame verbruik, namelijk 4,6 liter per 100 kilometer. Daarnaast is de de Citroën C1 private lease uitgerust met een aantal interessante opties zoals:  Bluetooth handsfree, Hill Start Assist, Stop & start systeem en nog veel meer. Al vanaf een bedrag van 236,- per maand rijd je in een nieuwe Citroën C1 via ANWB private lease.

Citroën C1 Feel

60 maanden / 10.000 km per jaar

Vanaf 236,- /mnd

3. ANWB Fiat 500 private lease deal

Een van de beste deals tussen de ANWB private lease deals is toch wel de Fiat 500 private lease. De Fiat 500 is populair onder zowel jong en oud. Qua looks gaat de Fiat 500 de strijd aan met de Renault Twingo. De Fiat 500 maakt de reis nóg aangenamer met Uconnect link: Apple Carplay. Daarnaast is de Fiat 500 private lease deal via ANWB nu ook verkrijgbaar als hybrid uitvoering. Je rijd via ANWB al een splinternieuwe Fiat 500 private lease vanaf 249,- per maand.

Fiat 500 1.0 Hybrid

60 maanden / 10.000 km per jaar

Vanaf 249,- /mnd
Private Lease Wijzer
Vergelijk
  • Total (0)
Vergelijk
0